Obiskala nas je ekipa oddaje Na lepše

Glede na pričakovano postopno oživljanje individualnega turizma smo javni Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice v destinacijo povabili ekipo oddaje Na lepše s predlogom za potep po destinaciji, ki je čudovito gastronomsko doživetje. Po njenih gričevjih se namreč vijeta dve vinski cesti – Podgorjanska in Bizeljsko – sremiška. Ob vinskih cestah stojijo prijazne domačije, gostilne in vinotoči, ki razen z vinom, goste postrežejo tudi z ostalimi domačimi dobrotami, ki jih domačini pridelajo na lastnih njivah, v hlevih, sadovnjakih, sušilnicah, dimnicah, ...

Destinacijske novosti
Tokrat smo se ustavili v gostilni Debeluh Brežice, ki je dobitnica Michelinovega krožnika, v kleti penin Istenič, kjer pridelujejo mednarodno priznane penine po klasični metodi, na biodinamični kmetiji butičnega vinarstva Keltis in v novi, inovativni pivovarni.
 
Kulinariko bo mogoče spajati tudi z lokalnim pivom
Destinacijske novosti
Od tega tedna lahko v destinaciji poskusite prvo brežiško pivo! Reset snowblind je prvo pivo zvarjeno v povsem novi pivovarni v Brežicah, v inovativni in tehnološko moderni butični pivovarni, ki ne sprejema kompromisov pri kvaliteti piva. Oprema za proizvodnjo piva je prilagojena visokim zahtevam domačega pivovarja z nazivom Certificiranega Cicerona, ki v procesu varjenje piva zna izkoristiti malenkosti, ki povprečno pivo ločijo od vrhunskega.
 
 
Dobrodošli v destinaciji Čatež in Brežice, kjer lahko odkrivate moč naravne termalne vode, naravna kopališča, se preizkušate v športih ob in na vodi, se s kolesom ali peš potepate po gastronomsko obogatenih gričevjih ali naužijete lepot in nasitite duha v starem mestnem jedru Brežic.
NAZAJ
© 2021 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU