Vabilo na čistilno akijo!

Občina Brežice je leta 2019 podpisala Zeleno politiko Slovenskega turizma in s tem vstopila v Zeleno shemo v okviru katere smo po dolgotrajnem postopku ocenjevanja pridobili znak Slovenia Green silver. 

Zelena (okoljsko in družbeno odgovorna) destinacija ni nekaj, kar je projekt, naloga oziroma odgovornost zgolj turistične organizacije. Je nekaj, kar lahko dosežemo samo vsi skupaj – vsi deležniki v destinaciji, tako v javnem, nevladnem kot zasebnem sektorju – in to ne samo v turizmu, temveč na vseh področjih delovanja. Nenazadnje pa so v tem procesu ključni tudi vsi, ki v destinaciji živijo. Izrednega pomena je namreč, da je destinacija najprej prijetna in prijazna za vse, ki tu delamo in živimo. S tem bo takšna tudi za ljudi, ki nas obiščejo.

Spomladanska čistilna akcija
Komunala Brežice je vsako leto v spomladanskem času organizirala čistilno akcijo "Očistimo Brežice." Letos zaradi epidemioloških razmer akcija ne bo potekala organizirano in na določen dan, saj je zbiranje oseb zaradi trenutnih razmer omejeno, na tovrstnih čistilnih akcijah pa je sodelovalo večje število prostovoljcev!

Različna društva in skupnosti lahko stopimo skupaj in poskrbimo za čisto in urejeno okolje, saj opažamo, da se v času epidemije veliko ljudi zadržuje v naravi, a žal tam pustijo tudi odpadke, ki tja ne sodijo. 

Spodbujamo vas, da se letos glede na potek epidemije odločite za čiščenje v manjših skupinah. 
Na komunalo Brežice se obrnite za prevzem rokavic in vreč za odpadke ter odvoz zbranih odpadkov z določenih lokacij.

Po predhodnem dogovoru na telefonski št. 07 620 92 50 ali na elektronskem naslovu info@komunala-brezice.si bo prevzem materiala možen do 2. 4. 2021 na sedežu podjetja (sprejemna pisarna).

Hvala ker skrbite/skrbimo za okolje. Narava nam bo hvaležna.
 
NAZAJ
© 2021 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU