0

  Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo

  Objavljeno: 12.09.2019

  Brežice_balon_stolp_UE
   
  Slovenska turistična organizacija (STO) je v lanskem letu pričela s kampanjo »Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo«, ki je dosegla ogromno objav z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia. Zato bodo s kampanjo nadaljevali tudi v letošnjem letu. STO od lansiranja kampanje, 6. junija lani, beleži odlične odzive uporabnikov družbenih omrežij: skupno število objav z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia je že preko 1.793.188, objave pa so dosegle 315 milijonov uporabnikov svetovnega spleta.
   
  Letošnja kampanja Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo poteka v štirih delih. Prvi del letošnje kampanje je potekal v Alpski Sloveniji, nadaljeval se je v Mediteranski & Kraški Sloveniji, nato v regiji Ljubljana in Osrednja Slovenija, sedaj pa poteka v Termalni Panonski Sloveniji. 

  Večkrat nagrajena promocijska kampanja poteka na družbenih omrežjih ter na osrednjem slovenskem turističnem portalu www.slovenia.info. STO spodbuja tako prebivalce kot obiskovalce Slovenije, da svoje fotografije in video vsebine objavijo na družbenih omrežjih, s ključno besedo #ifeelsLOVEnia in ključno besedo kraja, kjer je fotografija posneta.
   
  Naša destinacija Čatež in Posavje pa bo še posebej izpostavljena v času med 16.-22.9.2019. 
   
  Objavite svoje fotografije in videe z naše destinacije Čatež in Posavje na družbenih omrežjih (instagram, facebook, twitter) in jih opremite s ključnima besedama #ifeelsLOVEnia in #posavjepolnopriloznosti.
   
  Več info: tukaj in tukaj.