0

  Festival pohodništva

  Objavljeno: 29.09.2020

  Pohodi_Jesen 2020 (002) zadnja
  Imate radi pohode? Si jih želite čim več? Želite odkrivati nove poti? Potem je posavski Pohodniški festival idealen za vas. Pohodniški festival zajema veliko število organiziranih tur, ki vam omogočijo, da greste po tematskih poteh, z bogato tematsko vsebino, ki temelji na kulturni in naravni dediščini. Obenem pa je priložnost, da naredite nekaj zase in si oddahnete v naravi.

  Pohodi so primerni za vse generacije, saj so nezahtevni, a kljub temu omogočajo rekreacijo in aktiven oddih. Festival je primeren tudi za družine z otroki, saj gre za sproščene sprehode, ki si jih lahko spremenite v družinski izlet. Poti so oblikovane tako, da bodo udeleženci videli  čudovite prizore iz narave, ki vas bodo osupnili s svojo lepoto.

  Poti so strokovno vodene, z izobraževalnim programom, lahko pa boste izkusili tudi posavsko gastronomijo, slišali zgodbe iz lokalnega okolja in celo izbrali med številnimi namestitvami. Festival pohodništva pa je hkrati tudi družbena izkušnja, saj boste imeli priložnost, da srečate nove ljudi, se z njimi družite in skupaj premagujete pohodniške steze.
  Festival pohodništva je vključen tudi v nacionalno akcijo SLOVENIJA HODI.