Apartma ob Savi

Apartma ob Savi se nahaja v Čatežu ob Savi, le 1,5 km od Term Čatež in Brežic.

Apartma ob SaviApartma ob SaviApartma ob SaviApartma ob SaviApartma ob SaviApartma ob SaviApartma ob SaviApartma ob SaviApartma ob SaviApartma ob Savi
Nastanitev Apartma ob Savi se nahaja v Čatežu ob Savi, le 1,5 km od Term Čatež in Brežic. Apartma se nahaja v pritličju in ima veliko sončno teraso. 

V neposredni bližini je sprehajalno-tekaška pot, ki po nabrežju Save vodi do Term Čatež, kjer so zunanji in notranji bazeni ter drugi športni kompleksi. 
Lokacija je odlično izhodišče za vse ljubitelje kolesarjenja, pohodništva in ljubitelje narave, saj se od apartmaja lahko odpravite na Sv. Vid, kamor vodi označena tematska pot, vrh pa nagradi s čudovitim razgledom. V bližini je tudi turistična kmetija, kjer so možne ure jahanja, kar je zanimivo predvsem za otroke. Bizeljsko in Gadova peč vabita med vinorodne griče, kjer lahko degustirate lokalna vina v zidanicah, kleteh ali edinstvenih repnicah.

Namestitev je idealna za nastanitev dveh družin, saj prostorno stanovanje ponuja možnost namestitve dodatnih ležišč. Možnost brezplačne uporabe dveh koles za odrasle in 1 otroškega kolesa.

Kapaciteta ležišč:
Dnevna soba : 1 raztegljiv kavč
Spalnica 1: 1 zakonska postelja
Spalnica 2: 3 enoposteljne sobe

Minimalno 3 nočitve. V primeru manj kot 3 nočitev je cena na nočitev 120 € do 4+2 oseb

Dostopnost za invalide: NE
Hišni ljubljenčki: NE

Topliška cesta 11a, 8251 Čatež ob Savi

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU