Apartmaja Vetrovi Šumijo

Apartmaja »Vetrovi šumijo« se nahajata v Slogonskem, v neposredni bližini narave. Apartmaja sta lesena iz starih hrastovih brun. Prvi je primeren za do 3 osebe, drugi pa za do 2. Možno je dodatno pomožno ležišče.

Apartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi ŠumijoApartmaja Vetrovi Šumijo
Apartmaja Vetrovi šumijo se nahajata v Slogonskem, v neposredni bližini narave. Narejena sta iz starih hrastovih brun. Prvi je primeren za max. 3 osebe, drugi pa za max. 2 osebi, ponujajo pša tudi možnost dodatnega pomožnega ležišča.

Apartmaja sta opremljena s klimatsko napravo in brezplačnim internetom. Zgoraj je prostor z zakonsko posteljo, garderobo, kopalnico in WC-jem. Spodaj je kuhinja, garderoba in WC. Terasa pred apartmajem je nadkrita in zunaj je tudi brezplačno parkirišče.

Okolica je primerna za sprehajanje in kolesarjenje. 

Dostopnost za invalide: NE
Hišni ljubljenčki: NE

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU