0
  123

  Apartmaji

  Apartmaji so idealna izbira za vse, ki želite na oddihu imeti čisto svoj ritem, si zjutraj pripraviti dišečo kavico in se v nastanitvi počutiti kot doma. Idealni so tudi za preživljanje družinskih počitnic, prav vsi pa se nahajajo v neposredni bližini Brežic, tako da so vam vse znamenitosti in aktivnosti na dosegu roke.

  Apartmaji Jernej

  Apartmaji Jernej ležijo na hribčku obdanem z gozdovi, polji, vinogradi in sadovnjaki, kjer je čaroben in nepozaben razgled na mesto Brežice in okolico in celo na Hrvaško. Vidi se predmestje Zagreba z okoliškimi vasicami. 

  Samov zeleni hrib

  Za ljubitelje kolesarstva in pohodništva je v čudovitem objemu narave ob romarski postojanki slovenskega Camina, prepoznavni po Jakobovi školjki, Samov zeleni hrib.

  Lux living apartments Budič

  Apartma se nahaja v neposredni bližini Čateških toplic cca 800m. Lokacija je 100 m oddaljena od avtoceste. V objemu dreves in cvetja si boste nabrali novih moči ter spočili telo in duha.

  Terme Village - apartmaji

  Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniških objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

  Terme Village - mobilne hiške

  Mobilne hišice so postavljene v zelenem idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa tik ob poletni Termalni rivieri. 

  Apartma Sebastjan

  Apartma Sebastjan Dobova vabi na počitnice v neposredno bližino termalnega kopališča Terme Paradiso. Ponuja izhodišče za številne izlete v naravo in sprostitev na domačem vrtu. Zagotavlja vam udobno in ugodno bivanje do katerega lahko pripotujete tudi z vlakom. 

  Apartma Vinska Trta

  Apartma Vinska trta v zasebni lasti je v vasi Ribnica, ki je med Termami Čatež in Gradom Mokrice. Na izbiro imate 2 apartmaja, enega za 4 osebe, drugega  za 7. 

  Apartmaji pri Adamsovih

  Apartmaji pri »Adamsovih« so v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in Brežic. Gostom sta na voljo dva apartmaja.

  Apartmajska hiša Sumrak

  Apartmajska hiša Sumrak stoji v okrožju vinorodnih goric Bizeljskega, natančneje v Vitni vasi, le kilometer in pol od glavne ceste Pišece - Bizeljsko. 

  Apartma Gasa

  Apartma je v starem mestnem Brežic, na območju, ki je bilo nekoč znotraj mesnega obzidja brežiškega gradu.

  Počitniška hiša Žlegarjev breg

  Počitniška hiša in kozolec, kjer v prijetni družbi začutite naravo, stojita 3,8 km od Term Čatež. Posebnost hiše je vinska klet in pa očarljiv zraven stoječi kozolec s krušno pečjo.

  Apartmaji Prostor življenjske energije

  Posebne energetizirane sobe bodo poskrbele za prenovitev vaših psihičnih in fizičnih življenjskih moči. Kristali v postelji, glasba in nežne vibracije spodbudijo kreativnost in koncentracijo – tako boste že med spanjem dosegli globoko psihično razbremenitev, telo pa se bo očistilo toksinov in se v celoti energetiziralo. 

  Vila Silva Marija

  Vila Silva Marija je v mirnem in zelenem okolju Pišec, 12 kilometrov oddaljena od Brežic. Apartmajska hiša ima 7 apartmajev višjega razreda, ki so sodobno opremljeni, kar gostom zagotavlja prvovrstno nastanitev in udobje.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.