Prijetna stanovanja, kjer se počutite kot doma.

Apartmaji

Apartmaji so idealna izbira za vse, ki želite na oddihu imeti čisto svoj ritem, si zjutraj pripraviti dišečo kavico in se v nastanitvi počutiti kot doma. Idealni so tudi za preživljanje družinskih počitnic, prav vsi pa se nahajajo v neposredni bližini Brežic, tako da so vam vse znamenitosti in aktivnosti na dosegu roke.

Terme Village - mobilne hiške

Mobilne hišice v čateških toplicah so postavljene v zelenem idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa tik ob poletni termalni rivieri.

Terme Village - apartmaji

Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniških objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

Pr' Geči

Apartma pr' Geči se nahaja v Dobovi, 5 km iz Brežic, v bližini živalskega parka Na jasi in Term Paradiso. Opremljen je s klimatsko napravo in brezplačno internetno povezavo Wi-Fi.

Lux living apartments Budič

Apartma je v neposredni bližini čateških toplic, oddaljen cca 800 metrov. Lokacija je 100 metrov oddaljena od avtoceste. V objemu dreves in cvetja si boste nabrali novih moči ter si odpočili telo in duha.

Počitniška hiša Žlegarjev breg

Počitniška hiša in kozolec, kjer v prijetni družbi začutite naravo, stojita 3,8 km od Term Čatež. Posebnost hiše je vinska klet in pa očarljiv zraven stoječi kozolec s krušno pečjo.

Holiday home by the River Krka

Holiday home by the River Krka je v Krški vasi ob reki Krki. Nastanitev je primerna za vse, ki želijo preživeti počitnice v mirnem okolju v povezavi z naravo. Okolje ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, kopanje in čolnarjenje po reki Krki, kolesarjenje ali obisk bližnjih term.

Apartmajska hiša Stankovo

Apartmajska hiša Stankovo ponuja doživetje zelene harmonije v cvetočem vrtu s fontano, v idiličnem vinorodnem okolišu. Najdete jo tri kilometre od Krške vasi v zelenem in mirnem vinorodnem okolju.

Apartmaji Jernej

Apartmaji Jernej ležijo na hribčku, obdanem z gozdovi, polji, vinogradi in sadovnjaki, kjer je čaroben ter nepozaben razgled na mesto Brežice in okolico ter celo na Hrvaško. Vidi se predmestje Zagreba z okoliškimi vasicami.

Apartma pri Gradu

Apartma pri Gradu se nahaja v centru starega mestnega jedra Brežic, s pogledom na Posavski muzej Brežice, ki slovi po svoji Viteški dvorani. Lokacija je idealna, saj omogoča takojšnji ogled muzeja ali sprehod skozi mestno jedro Brežic.

Apartma Sebastjan

Apartma Sebastjan Dobova vabi na počitnice v neposredno bližino termalnega kopališča Terme Paradiso. Ponuja izhodišče za številne izlete v naravo in sprostitev na domačem vrtu. Zagotavlja vam udobno in ugodno bivanje, do katerega lahko pripotujete tudi z vlakom.

Apartmaja Vetrovi Šumijo

Apartmaja »Vetrovi šumijo« se nahajata v Slogonskem, v neposredni bližini narave. Apartmaja sta lesena iz starih hrastovih brun. Prvi je primeren za do 3 osebe, drugi pa za do 2. Možno je dodatno pomožno ležišče.

Apartma Vita

Apartmajska hiša Vita je v vasi Dobova v bližini Term Paradiso, okoli 100 metrov od železniške postaje. Ima opremljeno kuhinjo in tri spalnice (soba z zakonsko posteljo in dve sobi, v vsaki dve enojni ležišči). Kopalnica je opremljena z bidejem. V apartmaju je dostopen tudi brezplačen brezžični internet. Pred apartmajem so zagotovljena tudi parkirna mesta za goste apartmaja.

Apartmaji pri Adamsovih

Apartmaji pri »Adamsovih« so v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in Brežic.

Apartma Vinska Trta

Apartma Vinska Trta je hiška na podeželju, daleč od mestne gneče in je kot nalašč za družine, ki nujno potrebujejo pobeg od vsakdanjosti. Na voljo sta dva polno opremljena apartmaja Dupleks Galerija z balkonom – za 7 oseb in Studio s teraso – za 4 osebe.

Vila Istenič

Svetle sobe hotela Istenič nudijo čudovit razgled na okoliške vinograde. Vse vključujejo mini bar, klimatsko napravo in kopalnico s prho.

Vila Silva Marija

Vila Silva Marija je v mirnem in zelenem okolju Pišec, 12 kilometrov oddaljena od Brežic. Apartmajska hiša ima bazen in sedem apartmajev višjega razreda, ki so sodobno opremljeni, kar gostom zagotavlja prvovrstno nastanitev in udobje.

Apartma Gasa

Apartma je v starem mestnem jedru Brežic s pogledom na vodovodni stolp in grad, na območju, ki je bilo nekoč znotraj mestnega obzidja brežiškega gradu.

Apartmajska hiša Sumrak

​Apartmajska hiša Sumrak stoji v okrožju vinorodnih goric Bizeljskega, natančneje v Vitni vasi, le kilometer in pol od glavne ceste Pišece–Bizeljsko.

Apartmaji Prostor življenjske energije

V središču vasi Čatež ob Savi posebne energetizirane sobe poskrbijo za prenovitev vaših psihičnih in fizičnih življenjskih moči.

Apartma ob Savi

Apartma ob Savi se nahaja v Čatežu ob Savi, le 1,5 km od Term Čatež in Brežic.

MagnolijaHouse

MagnolijaHouse se nahaja v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in samo slab kilometer od izvoza iz avtoceste Lj-Zg.

Počitniška hiša Sleme

Apartmaji Pr' Šefu

Apartmaji Pr'Šefu se nahajajo v bližini Hidroelektrarne Brežice ter slikovitega brežiškega mostu v starem mestnem jedru Brežic.

© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU