0
  123

  Apartmaji

  Apartmaji so idealna izbira za vse, ki želite na oddihu imeti čisto svoj ritem, si zjutraj pripraviti dišečo kavico in se v nastanitvi počutiti kot doma. Idealni so tudi za preživljanje družinskih počitnic, prav vsi pa se nahajajo v neposredni bližini Brežic, tako da so vam vse znamenitosti in aktivnosti na dosegu roke.

  Terme Čatež, apartmaji (Terme Village)

  Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniškimi objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

  Počitniški apartma na Krki

  Apartma na idilični lokaciji, s pogledom na reko Krko, opremljeno kuhinjo in kopalnico, vabi goste, da se sprostijo na zasebni plaži in se spustijo s kanujem po reki.

  Terme Čatež, mobilne hiške (Terme Village)

  V idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa, tik ob poletni Termalni rivieri, mobine hišice ponujajo novo udobno namestitev.

  Apartma Vinska Trta

  Bivanje v Apartmaju Vinska Trta vam omogoča, da se z družino ali prijatelji umaknete na oddih in izletniški pobeg v vinorodno deželo Posavje, obdano z vinogradi, zelenicami, gozdovi in majhnimi kraji.

  Vintage Vila

  Vintage Vila Pri babici v Brežicah je idilična hiška z velikim ograjenim vrtom, kjer se boste počutili kot na počitnicah pri babici. Lahko jo najamete za romantičen oddih, družinske počitnice, vikend druženje s prijatelji ali vrtno zabavo v podeželskem slogu.

  Apartmaji pri Adamsovih

  Apartmaji pri »Adamsovih« se nahajajo v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in Brežic. Gostom sta na voljo 2 novozgrajena apartmaja za 2 oziroma 5 oseb, v obeh apartmajih je možnost 2 dodatnih ležišč.

  Apartmajska hiša Sumrak

  Apartmajska hiša Sumrak se nahaja v okrožju čudovitih vinorodnih goric Bizeljskega, natačneje Vitne vasi, le kilometer in pol od glavne ceste Pišece-Bizeljsko. V dveh popolnoma opremljeni apartmajih vam nudijo doživetje drugega doma.

  Apartma Gasa

  Apartma se nahaja v starem mestnem jedru mesta Brežice, na območju, ki je nekoč bilo znotraj mesnega obzidja gradu Brežice.

  Počitniška hiša Žlegarjev breg

  Počitniška hiša in kozolec, kjer v prijetni družbi začutite naravo ležita 3,8 km od Term Čatež. Vinska klet pa je že od nekdaj posebnost naše Žlegarjeve hiše.

  Apartmaji Prostor življenjske energije

  Posebne energetizirane sobe bodo poskrbele za prenovitev vaših psihičnih in fizičnih življenjskih moči. Kristali v postelji, glasba in tresljaji bodo spodbudili kreativnost in koncentracijo – tako boste že med spanjem dosegli globoko psihično razbremenitev, telo pa se bo očistilo toksinov in se v celoti energetiziralo. 

  Vila Silva Marija

  Vila Silva Marija se nahaja v mirnem in zelenem okolju Pišec 12 kilometrov iz Brežic. Apartmajska hiša ima 7 apartmajev višjega razreda, ki so sodobno opremljeni, kar gostom zagotavlja prvovrstno nastanitev in udobje.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.