0
  123

  Apartmaji

  Apartmaji so idealna izbira za vse, ki želite na oddihu imeti čisto svoj ritem, si zjutraj pripraviti dišečo kavico in se v nastanitvi počutiti kot doma. Idealni so tudi za preživljanje družinskih počitnic, prav vsi pa se nahajajo v neposredni bližini Brežic, tako da so vam vse znamenitosti in aktivnosti na dosegu roke.

  Apartmajska hiša Stankovo

  Apartmajska hiša Stankovo ponuja doživetje zelene harmonije v cvetočem vrtu s fontano. Nahaja se 3 km od Krške vasi v zelenem in mirnem vinorodnem okolju. Ponuja nastanitev v dveh apartmajih Apartma Fontana in Studio Golden Rose. Apartma Fontana ima 4 ležišča (z možnostjo dodatnega ležišča) in je primeren za družine z otroki. Ima ločeno kuhinjo, spalnico, kopalnico in dodaten prostor za shranjevanje ter teraso. Studio Golden Rose ima 2 ležišči in je primeren za 2 dinamična popotnika.

  Apartmaja Vetrovi Šumijo

  Apartmaja »Vetrovi šumijo« se nahajata v Slogonskem, v neposredni bližini narave. Apartmaja sta lesena iz starih hrastovih brun. Prvi je primeren za do 3 osebe, drugi pa za do 2. Možno je dodatno pomožno ležišče.

  Holiday home by the River Krka

  Holiday home by the River Krka se nahaja v Krški vasi ob reki Krki. Nastanitev je primerna za vse, ki želijo preživeti počitnice v mirnem okolju v povezavi z naravo. Okolje ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, kopanje in čolnarjenje po reki Krki, kolesarjenje ali obisk term, ki se nahajajo v bližini.

  Apartma pri Gradu

  Apartma pri Gradu se nahaja v centru starega mestnega jedra, v neposredni bližini Posavskega muzeja Brežice, ki slovi po svoji Viteški dvorani. Lokacija je idealna saj omogoča takojšnji ogled muzeja ali sprehod skozi znamenito mestno jedro Brežic.

  Apartmajska hiša Vita

  Apartmajska hiša Vita se nahaja v vasi Dobova v bližini Term Paradiso, okoli 100 metrov od železniške postaje. Ima opremljeno kuhinjo in 3 spalnice (soba z zakonsko posteljo in dve sobi, v vsaki dva enojna ležišča). Kopalnica je opremljena z bidejem. V apartmaju je dostopen tudi brezplačen brezžični internet. Pred apartmajem so zagotovljena tudi parkirna mesta za goste apartmaja.

  Terme Village - apartmaji

  Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniških objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

  Apartmaji Jernej

  Apartmaji Jernej ležijo na hribčku obdanem z gozdovi, polji, vinogradi in sadovnjaki, kjer je čaroben in nepozaben razgled na mesto Brežice in okolico in celo na Hrvaško. Vidi se predmestje Zagreba z okoliškimi vasicami. 

  Terme Village - mobilne hiške

  Mobilne hišice so postavljene v zelenem idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa tik ob poletni Termalni rivieri. 

  Samov zeleni hrib

  Za ljubitelje kolesarstva in pohodništva je v čudovitem objemu narave ob romarski postojanki slovenskega Camina, prepoznavni po Jakobovi školjki, Samov zeleni hrib.

  Lux living apartments Budič

  Apartma se nahaja v neposredni bližini Čateških toplic cca 800m. Lokacija je 100 m oddaljena od avtoceste. V objemu dreves in cvetja si boste nabrali novih moči ter spočili telo in duha.

  Apartma Sebastjan

  Apartma Sebastjan Dobova vabi na počitnice v neposredno bližino termalnega kopališča Terme Paradiso. Ponuja izhodišče za številne izlete v naravo in sprostitev na domačem vrtu. Zagotavlja vam udobno in ugodno bivanje do katerega lahko pripotujete tudi z vlakom. 

  Apartma Vinska Trta

   Apartma Vinska Trta je kot ustvarjena za pristen stik z naravo, kjer se lahko sprostite in uživate. Obkrožal vas bo gozd, travniki, polja in vinogradi. Okolica v svoj objem vabi ljubitelje naravnih lepot, pohodništva in kolesarjenja. Na izbiro imate 2 apartmaja, enega za 4 osebe in drugega za 7.

  Apartmaji pri Adamsovih

  Apartmaji pri »Adamsovih« so v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in Brežic. Gostom sta na voljo dva apartmaja.

  Apartmajska hiša Sumrak

  Apartmajska hiša Sumrak stoji v okrožju vinorodnih goric Bizeljskega, natančneje v Vitni vasi, le kilometer in pol od glavne ceste Pišece - Bizeljsko. 

  Apartma Gasa

  Apartma se nahaja v starem mestnem jedru Brežic s pogledom na vodovodni stolp in grad, na območju, ki je bilo nekoč znotraj mestnega obzidja brežiškega gradu.

  Počitniška hiša Žlegarjev breg

  Počitniška hiša in kozolec, kjer v prijetni družbi začutite naravo, stojita 3,8 km od Term Čatež. Posebnost hiše je vinska klet in pa očarljiv zraven stoječi kozolec s krušno pečjo.

  Apartmaji Prostor življenjske energije

  Posebne energetizirane sobe bodo poskrbele za prenovitev vaših psihičnih in fizičnih življenjskih moči. Kristali v postelji, glasba in nežne vibracije spodbudijo kreativnost in koncentracijo – tako boste že med spanjem dosegli globoko psihično razbremenitev, telo pa se bo očistilo toksinov in se v celoti energetiziralo. 

  Vila Silva Marija

  Vila Silva Marija je v mirnem in zelenem okolju Pišec, 12 kilometrov oddaljena od Brežic. Apartmajska hiša ima bazen in 7 apartmajev višjega razreda, ki so sodobno opremljeni, kar gostom zagotavlja prvovrstno nastanitev in udobje.