0
  123

  Apartmaji

  Apartmaji so idealna izbira za vse, ki želite na oddihu imeti čisto svoj ritem, si zjutraj pripraviti dišečo kavico in se v nastanitvi počutiti kot doma. Idealni so tudi za preživljanje družinskih počitnic, prav vsi pa se nahajajo v neposredni bližini Brežic, tako da so vam vse znamenitosti in aktivnosti na dosegu roke.

  Terme Čatež, apartmaji (Terme Village)

  Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniškimi objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

  Lux living apartments Budič

  Apartma se nahaja v neposredni bližini Čateških toplic cca 800m. Lokacija je 100 m oddaljena od avtoceste. V objemu dreves in cvetja si boste nabrali novih moči ter spočili telo in duha.

  Terme Čatež, mobilne hiške (Terme Village)

  V idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa, tik ob poletni Termalni rivieri, mobine hišice ponujajo novo udobno namestitev.

  Apartma Sebastjan

  Apartma Sebastjan Dobova vabi na počitnice v neposredno bližino termalnega kopališča Terme Paradiso. Ponuja izhodišče za številne izlete v naravo in sprostitev na domačem vrtu. Zagotavlja vam udobno in ugodno bivanje do katerega lahko pripotujete tudi z vlakom. 

  Apartma Vinska Trta

  Apartma Vinska Trta je v zasebni lasti. Nahaja se v vasi Ribnica, med Termami Čatež in gradom Mokrice. Na izbiro imate 2 apartmaja, eden za 4 osebe, drugi  za 7 oseb.

  Vintage Vila

  Vintage Vila Pri babici v Brežicah je idilična hiška z velikim ograjenim vrtom, kjer se boste počutili kot na počitnicah pri babici. Lahko jo najamete za romantičen oddih, družinske počitnice, vikend druženje s prijatelji ali vrtno zabavo v podeželskem slogu.

  Apartmaji pri Adamsovih

  Apartmaji pri »Adamsovih« se nahajajo v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in Brežic. Gostom sta na voljo 2 apartmaja za 2 oziroma 5 oseb, v obeh apartmajih je možnost 2 dodatnih ležišč.

  Apartmajska hiša Sumrak

  Apartmajska hiša Sumrak se nahaja v okrožju čudovitih vinorodnih goric Bizeljskega, natačneje Vitne vasi, le kilometer in pol od glavne ceste Pišece-Bizeljsko. V dveh popolnoma opremljeni apartmajih vam nudijo doživetje drugega doma.

  Apartma Gasa

  Apartma se nahaja v starem mestnem jedru mesta Brežice, na območju, ki je nekoč bilo znotraj mesnega obzidja gradu Brežice.

  Počitniška hiša Žlegarjev breg

  Počitniška hiša in kozolec, kjer v prijetni družbi začutite naravo, stojita 3,8 km od Term Čatež. Posebnost hiše je vinska klet in pa očarljiv zraven stoječi kozolec s krušno pečjo.

  Apartmaji Life & Energy

  Posebne energetizirane sobe bodo poskrbele za prenovitev vaših psihičnih in fizičnih življenjskih moči. Kristali v postelji, glasba in nežne vibracije spodbudijo kreativnost in koncentracijo – tako boste že med spanjem dosegli globoko psihično razbremenitev, telo pa se bo očistilo toksinov in se v celoti energetiziralo. 

  Vila Silva Marija

  Vila Silva Marija se nahaja v mirnem in zelenem okolju Pišec 12 kilometrov iz Brežic. Apartmajska hiša ima 7 apartmajev višjega razreda, ki so sodobno opremljeni, kar gostom zagotavlja prvovrstno nastanitev in udobje.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.