0
  123

  Apartmaji

  Apartmaji so idealna izbira za vse, ki želite na oddihu imeti čisto svoj ritem, si zjutraj pripraviti dišečo kavico in se v nastanitvi počutiti kot doma. Idealni so tudi za preživljanje družinskih počitnic, prav vsi pa se nahajajo v neposredni bližini Brežic, tako da so vam vse znamenitosti in aktivnosti na dosegu roke.

  Apartmajska hiša Stankovo

  Apartmajska hiša Stankovo ponuja doživetje zelene harmonije v cvetočem vrtu s fontano. Nahaja se 3 km od Krške vasi v zelenem in mirnem vinorodnem okolju. Ponuja nastanitev v dveh apartmajih Apartma Fontana in Studio Golden Rose. Apartma Fontana ima 4 ležišča (z možnostjo dodatnega ležišča) in je primeren za družine z otroki. Ima ločeno kuhinjo, spalnico, kopalnico in dodaten prostor za shranjevanje ter teraso. Studio Golden Rose ima 2 ležišči in je primeren za 2 dinamična popotnika.

  Holiday home by the River Krka

  Holiday home by the River Krka se nahaja v Krški vasi ob reki Krki. Nastanitev je primerna za vse, ki želijo preživeti počitnice v mirnem okolju v povezavi z naravo. Okolje ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, kopanje in čolnarjenje po reki Krki, kolesarjenje ali obisk term, ki se nahajajo v bližini.

  Apartma pri Gradu

  Namestitev Apartma pri Gradu se nahaja  starem mestnem jedru od občine proti gradu. Apartma se nahaja v zgornjem delu hiše z samostojnim vhodom iz glavne ulice po stopnicah v zgornji del.

  Apartmajska hiša Vita

  Apartmajska hiša Vita se nahaja v vasi Dobova ob Termah Paradiso, okoli 100 metrov od železniške postaje. Ima opremljeno kuhinjo in 3 spalnice (soba z zakonsko posteljo in dve sobi, v vsaki dva enojna ležišča). Kopalnica je opremljena z bidejem. V apartmaju je dostopen tudi brezplačen brezžični internet. Pred apartmajem so tudi parkirna mesta za goste apartmaja.

  Apartmaji Jernej

  Apartmaji Jernej ležijo na hribčku obdanem z gozdovi, polji, vinogradi in sadovnjaki, kjer je čaroben in nepozaben razgled na mesto Brežice in okolico in celo na Hrvaško. Vidi se predmestje Zagreba z okoliškimi vasicami. 

  Terme Village - apartmaji

  Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniških objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

  Samov zeleni hrib

  Za ljubitelje kolesarstva in pohodništva je v čudovitem objemu narave ob romarski postojanki slovenskega Camina, prepoznavni po Jakobovi školjki, Samov zeleni hrib.

  Terme Village - mobilne hiške

  Mobilne hišice so postavljene v zelenem idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa tik ob poletni Termalni rivieri. 

  Lux living apartments Budič

  Apartma se nahaja v neposredni bližini Čateških toplic cca 800m. Lokacija je 100 m oddaljena od avtoceste. V objemu dreves in cvetja si boste nabrali novih moči ter spočili telo in duha.

  Apartma Sebastjan

  Apartma Sebastjan Dobova vabi na počitnice v neposredno bližino termalnega kopališča Terme Paradiso. Ponuja izhodišče za številne izlete v naravo in sprostitev na domačem vrtu. Zagotavlja vam udobno in ugodno bivanje do katerega lahko pripotujete tudi z vlakom. 

  Apartma Vinska Trta

   Apartma Vinska Trta je kot ustvarjena za pristen stik z naravo, kjer se lahko sprostite in uživate. Obkrožal vas bo gozd, travniki, polja in vinogradi. Okolica v svoj objem vabi ljubitelje naravnih lepot, pohodništva in kolesarjenja. Na izbiro imate 2 apartmaja, enega za 4 osebe in drugega za 7.

  Apartmaji pri Adamsovih

  Apartmaji pri »Adamsovih« so v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in Brežic. Gostom sta na voljo dva apartmaja.

  Apartmajska hiša Sumrak

  Apartmajska hiša Sumrak stoji v okrožju vinorodnih goric Bizeljskega, natančneje v Vitni vasi, le kilometer in pol od glavne ceste Pišece - Bizeljsko. 

  Apartma Gasa

  Apartma je v starem mestnem Brežic, na območju, ki je bilo nekoč znotraj mesnega obzidja brežiškega gradu.

  Počitniška hiša Žlegarjev breg

  Počitniška hiša in kozolec, kjer v prijetni družbi začutite naravo, stojita 3,8 km od Term Čatež. Posebnost hiše je vinska klet in pa očarljiv zraven stoječi kozolec s krušno pečjo.

  Apartmaji Prostor življenjske energije

  Posebne energetizirane sobe bodo poskrbele za prenovitev vaših psihičnih in fizičnih življenjskih moči. Kristali v postelji, glasba in nežne vibracije spodbudijo kreativnost in koncentracijo – tako boste že med spanjem dosegli globoko psihično razbremenitev, telo pa se bo očistilo toksinov in se v celoti energetiziralo. 

  Vila Silva Marija

  Vila Silva Marija je v mirnem in zelenem okolju Pišec, 12 kilometrov oddaljena od Brežic. Apartmajska hiša ima 7 apartmajev višjega razreda, ki so sodobno opremljeni, kar gostom zagotavlja prvovrstno nastanitev in udobje.