0

  Apartma Vinska Trta

  Nastanitev Apartma Vinska Trta je kot ustvarjena za pristen stik z naravo, kjer se lahko sprostite in uživate. Obkrožal vas bo gozd, travniki, polja in vinogradi. Okolica v svoj objem vabi ljubitelje naravnih lepot, pohodništva in kolesarjenja.

  Apartma Vinska Trta ponuja 2 apartmaja s skupno 12 ležišči.

  Prvi večji apartma - Dupleks Galerija - se nahaja v zgornjem nadstropju in ima balkon s čudovitim razgledom na skrbno negovane travnike.
  Drugi apartma - Studio s teraso - je v pritličju in preko urejene terase omogoča neposreden stik z naravo.

  Oba apartmaja pa sta idealno izhodišče za aktivne družine, skupine in pare.

  Nastanitev najdete jugovzhodno od priljubljenih Term Čatež, na desnem bregu reke Save v majhni vasici Ribnica. V bližini je igrišče za golf pri gradu Mokrice.

  Lokacija je zagotovo prednost, saj se nahaja v bližini večine turističnih znamenitosti na tem območju. Termalna riviera Terme Čatež v Čatežu ob Savi je oddaljena le 7 kilometrov, grad Mokrice z golf igriščem pa 3 kilometre. Na levem bregu Save, v Dobovi, so Terme Paradiso (10 kilometrov stran), Zagreb pa je oddaljen le 30 kilometrov. Do avtoceste je zgolj 3 kilometre.

  V Termah Paradiso in Termah Čatež lahko izkoristite zajamčene popuste za celodnevno kopanje in obisk savn, popuste pa dobite tudi v določenih gostinskih objektih v bližini. Vse naštete ugodnosti si lahko tudi pogledate s klikom na povezavo.

  Otroci bodo lahko uživali na prostornem in lepo urejenem vrtu, vi pa boste medtem lahko pripravljali okusen obrok na zunanjem žaru.
  Razpoložljivost nastanitve in cene si poglejte s klikom na njihovo rezervacijsko stran.


   
  Ribnica 28d, 8261 Jesenice na Dolenjskem
  Navodila za pot

  +386 41 416 920
  apartma.vt@gmail.com
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.