0

  Apartma Vinska Trta

  Apartma Vinska Trta je zasebni apartma z 11 ležišči. Nahaja jugovzhodno od naselja Čatež ob Savi, na desnem bregu reke Save, med termalno riviero Terme Čatež in golf igriščem pri gradu Mokrice. Na levi brežini Save se nahajajo Terme Paradiso, hrvaška metropola Zagreb pa je zgolj 30 km proč. 

  Bivalne površine apartmaja 2+2 skupaj s teraso, v velikosti 58m2, sestavljajo dnevna soba, spalnica, kuhinja z jedilnim kotom ter ločeno kopalnica, WC in prostor za garderobo. 
  Apartma 5+2 pa sestavljajo bivalne površine skupaj s balkonom, v velikosti 73m2, spodaj dnevna soba in v njej kuhinja z jedilnim kotom, ločeno kopalnica, WC in prostor za garderobo ter na zgornjem nadstropju na galeriji spalnica. 
  Naj vas še obvestimo, da boste imeli brezplačni parking, brezplačno dostopali do interneta (Wi-Fi) in gledali svoje najljubše oddaje prek TV ali SAT TV.

  V lokalnih gostilnah in restavracijah lahko z zagotovljenimi popusti uživate v bogati kulinarični ponudbi, kjer vsak gurman in sladokusec najde nekaj zase. Ker se k dobrim jedem prileže tudi dobra pijača, vam bodo ponudili širok izbor vin iz okoliških krajev, kakor tudi osvežilne in druge pijače.

  Okolica nudi mnogo priložnosti, ki vam lahko omogočijo preživeti mirne, poučne, zanimive, zabavne, rekreativne ali sproščujoče počitnice.


   
  Ribnica 28d, 8261 Jesenice na Dolenjskem
  Navodila za pot

  +386 41 416 920
  apartma.vt@gmail.com
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.