0

  Apartmajska hiša Sumrak

  V osrčju vinorodnih goric Bizeljskega, na mirni lokaciji, daleč stran od mestnega vrveža, so za vas pripravili možnost oddiha. V dveh popolnoma opremljeni apartmajih vam nudijo doživetje drugega doma. Zraven nastanitve v novo opremljenih apartmajih vam okolica nudi sprehode med neokrnjeno naravo vinogradniških goric. Na voljo je tudi parkirišče za avtodome z urejeno vodo, elektriko in sanitariji.  

  Apartma "Sončni zahod" 

  Apartma se nahaja v zgornjem nadstropju, v izmeri 60 m2 in je popolnoma opremljen. Apartma ima dve sobi, v eni je francoska postelja, v drugi pa sta dve posamezni postelji (otroška sobica), popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico ter kopalnico s tušem. Udobno lahko  bivajo vsaj 4 osebe. V apartmaju se nahaja televizija, aparat za kuhanje kave, hladilnik in pečica. Možnost koriščenja zunanjega kamina.

  Cena najema 52 €/dan.  Minimalno bivanje 3 dni. 

  Apartma "Sončni vzhod"

  Apartma "Sončni vzhod"  v izmeri 60m2 se nahaja v pritličju. Obilo prostora nudi ugodje v dveh dvoposteljnih sobah, kuhinji, jedilnici in kopalnici s kopalno kadjo. Apartma je popolnoma opremljen. Zraven opreme v kuhinji (aparat za kavo, hladilnik, pečica), se v apartmaju nahaja tudi TV. Apartma sprejme 4-6 oseb. Možnost koriščenja zunanjega kamina.

  Cena najema 52 €/dan. Minimalno bivanje 3 dni.

  Čili Chardonnay

  Ob letošnjem izjemnem letniku smo se odločili, da nadgradimo našo ponudbo še z nečim nekoliko drugačnim. Poigrali smo se z okusi in drznostjo ter združili dva po vsebini mogoče nezdružljiva darova narave – vino in čili.

  Igra sladko-pekočih okusov združevanja grozdja in čilija se je v končnem izdelku pokazala kot kulinarično doživetje z nadgradnjo pozitivnih lastnosti, ki jih obe glavni sestavini prinašata tako s strani dobrega počutja kot zdravilnih učinkov.
  Vitna vas 22, 8259 Bizeljsko
  Navodila za pot

  +386 41 860 260
  apartmaji.sumrak@gmail.com
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.