0

  Apartmajska hiša Vita

  Apartmajska hiša Vita se nahaja v vasi Dobova v bližini Term Paradiso, okoli 100 metrov od železniške postaje. Ima opremljeno kuhinjo in 3 spalnice (soba z zakonsko posteljo in dve sobi, v vsaki dva enojna ležišča). Kopalnica je opremljena z bidejem. V apartmaju je dostopen tudi brezplačen brezžični internet. Pred apartmajem so zagotovljena tudi parkirna mesta za goste apartmaja.

  Lokacija apartmaja je idealna za različne aktivnosti. Le 50 metrov od apartmaja se nahajajo Terme Paradiso, kjer čakajo vodna doživetja. Za ljubitelje športa so v bližini na razpolago pohodniške poti in urejene poti za kolesarjenje. Za otroke pa je v bližina Kmetija Na jasi, kjer si je možno ogledati različne živali in rastline. Terme Čatež so oddaljene le 7 kilometrov. V bližini pa je tudi mesto Brežice, kjer lahko obiščete Posavski muzej in si ogledate zgodovinsko bogato mestno jedro. Lahko pa poskusite vrhunsko kulinariko v Ošteriji Debeluh ali pa se odločite za okusne sladice v Slaščičarni Urška.

  Dostopnost za invalide: NE
  Hišni ljubljenčki: NE
  14 Ob njivah, 8257 Dobova, Slovenija
  Navodila za pot

  +386 31 340 708, (0)41 385 714
  apartma.vita@gmail.com
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.