0

  Lux living apartments Budič

  Apartma se nahaja v neposredni bližini Čateških toplic cca 800m. Lokacija je 100 m oddaljena od avtoceste. V objemu dreves in cvetja si boste nabrali novih moči ter spočili telo in duha. Ob potočku kjer je izvir vode se vrti leseno mlinsko kolo, ravno prav miren kraj za umik pred stresom. Nad potočkom pa vas kliče pohodniška pot na Sveti Vid. Blizu apartmaja se nahaja igrišče za nogomet in košarko. Kolesarske poti proti mestu Brežice in Termam Čatež so lepo urejene. V okolici se nahajajo ekološke kmetije, kamor vas po dogovoru z veseljem odpeljemo na ogled in v nabavo.

  Po napornem dnevu se lahko sprostite v naši savni. Možne so tudi masaže telesa in frizerske usluge v našem salonu. Pri nas lahko bivate 4 odrasli + 2 otroka. Nudimo vam 2 ločeni spalnici in v vsaki je zakonska postelja z umivalnikom. Otroška sobica - baby room je ločena, tako da starši lahko v miru uživajo v gledanju televizije v dnevnem prostoru ali na zunanji terasi. V sobici sta dve majhni postelji - ena z ograjico 120x 60 in druga malo večja 160x70. Zraven se nahaja poseben prostor za garderobo in čevlje.

  V bližini se nahaja grad Mokrice, čudovit kraj za romantične sprehode in igranje golfa. Zelo blizu je kmetija Zevnik, kjer lahko jahate konje in uživate v terenski ježi. Na reki Krki se lahko preizkusite v veslanju in uživate v kopanju. Reka Sava pa ponuja možnost ribolova. Iz Čateških toplic se lahko zapeljete čez reko Savo z brodom v Mostec na sprehod ali na pojedino in sladoled v gostilno Cetin. Staro mestno jedro Brežice ponuja na ogled brežiški grad, vodovodni stolp in brežiško akumulacijsko jezero, ki je prekrasno za sprehode.
  • Govorimo naslednje jezike: angleško, nemško, italijansko, srbsko, hrvaško  
  • odpiralni čas: 07.00-22.00
  • Dostopnost za invalide: Ne, vendar je mogoč vstop v studiu, ker ni stopnic
  • Hišni ljubljenčki: po dogovoru
  Dvorce 1A, 8251 Čatež ob Savi
  Navodila za pot

  +386 31 646 665
  luxlivingapartments.budic@gmail.com
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.