Čebelarstvo Ferenčak

Čebelarstvo Ferenčak je podjetje, ki temelji na ljubezni do narave, solidarnosti in stremljenju h kvaliteti.

Čebelarstvo FerenčakČebelarstvo FerenčakČebelarstvo FerenčakČebelarstvo Ferenčak
Čebelarstvo Ferenčak je podjetje, ki temelji na ljubezni do narave, solidarnosti in stremljenju h kvaliteti. Zametki segajo že pred drugo svetovno vojno, ko so čebelarili naprej pradedje, nato pa je ata Jože navdušil in spodbudil najmlajšega izmed bratov – Roka – ki se je leta 2000, star samo 10 let, začel ljubiteljsko ukvarjati s čebelarstvom.

Svojo ljubezen do čebelarstva je sčasoma prenesel na vso družino. Med leti 2013 in 2018 je skrb za čebele prevzel brat Marko, ki se je 5 let profesionalno ukvarjal izključno s pridobivanjem medu ter v tem času obseg panjev in čebel potrojil.  Brez medsebojne pomoči, ko je dela s čebelami in medom največ, seveda ne gre, zato vsi Ferenčakovi vedno stopijo skupaj in si medsebojno pomagajo. 

Bolj kot kvantiteta je pomembna kvaliteta. To je eno od osnovnih pravil, ki se ga držijo že od začetka. Z dvema tovornjakoma pasejo čebele na lokacijah v osrčju neokrnjene narave, kjer ni negativnih človeških vplivov, in izključno na področju Slovenije.

Pri Čebelarstvu Ferenčak so mnenja, da gredo znanje, tradicija in ljubezen do narave odlično skupaj, da se dopolnjujejo in nadgrajujejo. Prepričani so, da lahko samo tako izkazujejo odgovoren odnos do narave in hkrati  strankam nudijo najbolj kvaliteten med.

IZDELKI:
MED: cvetlični, lipov, akacijev, gozdni, kostanjev in hoje
MEDENA DOPOLNILA: propolis, cvetni prah, apivital, med + orehi
MEDENE PIJAČE: medeni liker, medica

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2021 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU