8. Gala novoletni koncert

30. december 2022, ob 19. uri
Viteška dvorana Posavskega muzeja Brežice 

Predsilvestrski koncert odličnih posavskih glasbenikov basista Janka Volčanška in sopranistke Mateje Arnež Volčanšek z gosti za uspešen zaključek leta 2022.

Janko Volčanšek je leta 2002 diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu izr. prof. Irene Baar, pri kateri je leta 2005 opravil še podiplomski specialistični študij. Svoje znanje je izpopolnjeval pri številnih uglednih pedagogih v tujini, le-tega pa sedaj uspešno prenaša na učence na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Poleg solističnih koncertov deluje od leta 2002 tudi kot basist v mednarodno uveljavljenem ansamblu Slovenski oktet, s katerim gostuje na mnogih svetovnih odrih.

Mateja Arnež Volčanšek je leta 2000 diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri prof. Ireni Baar. Svoje znanje je izpopolnjevala na seminarjih pri Leopoldu Spitzerju, Albertu Burgstallerju, Loh Siew-Tuan in Ronnyju Lauwersu ter v mojstrskih razredih pri Veri Rozsi, Sarah Walker in Heleni Lazarski, le-tega pa sedaj uspešno prenaša na učence na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani in Glasbeni šoli Krško.

Vstopnina: 10 €. Prosimo za rezervacije in prevzem vstopnic na:
vodnik@pmb.si, 07 466 05 17 ali 031 707 737.
8. Gala novoletni koncert
NAZAJ
© 2022 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU