Discoverbreziice.com on Facebook  Discoverbreziice.com on Instagram

Dnevi podjetniških priložnosti - Odpravite strah pred javnim nastopanjem (delavnica)

Mestna hiša Brežice | Pričetek: 13.03.2018 ob 15:30 | Konec: 13.03.2018 ob 19:00
Zaradi velikega zanimanja smo sklop predavanj razširili tudi v mesec marec. Z nami bo mag. Andreja Jernejčič, predavateljica, ki je bila več kot 20 let novinarka in urednica, danes pa je strokovnjakinja za komuniciranje, piar in javno nastopanje. Je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki letos beleži 10-letnico delovanja. Izdala je že tretjo knjigo Biblija uspešnega piara, prvi dve Kako uspešno sodelovati z mediji in Skrivnosti javnega nastopanja sta razprodani. 

torek, 13.3.2018, od 15.30 do 19.00
Uspešni ljudje so bili pogosto tudi odlični govorniki, retorika pa je botra vseh izraznih veščin. Kljub temu se še vedno veliko ljudi srečuje s težavami, kot sta trema in stres pred javnim nastopanjem in govorom v različnih situacijah.

Imate tremo pred nastopanjem? Ne veste kaj bi povedali? Bi želeli bolj samozavestno nastopati pred sodelavci ali v medijih? Imate težave s tem, da ne veste, kaj vključiti v odgovor za novinarje ali Power Point prezentacije? Potem je ta delavnica namenjena točno vam. Spoznali boste, kaj vse je treba poznati za dobro in učinkovito javno nastopanje v vseh situacijah in priložnostih, kako odpraviti tremo. Vsak izmed vas se bo v nastopanju lahko preizkusil, naredili bomo analize posnetkov in se ob tem nadvse zabavali.

8. DNEVI PODJETNIŠKIH PRILOŽNOSTI
📆 Sklop brezplačnih predavanj in delavnic, ki bodo potekala v mesecu februarju in marcu v Mestni Hiši Brežice; Cesta prvih borcev 22, Brežice
‍💼 Gostili bomo v priznane strokovnjake in predavatelje;
❓Odgovarjali bomo na aktaulna vprašanja/izzive lokalnih podjetij;
🍷Po vsakem predavanju se bomo družili v sproščenem ambientu Mestne hiše, skupaj z lokalnimi ponudniki vin in domačih dobrot!

Delavnica je brezplačna, število mest pa je omejeno, zato je nujna predhodna prijava na naslov: info@pcbrezice.si, preko spletne prijavnice nawww.pcbrezice.si ali na tel. št. 05 90 83 794 (Anja).
Nazaj na seznam