Discoverbreziice.com on Facebook  Discoverbreziice.com on Instagram

Koncert Pankrti 40 let

Mladinski center Brežice | Pričetek: 17.11.2017 ob 21:30
PO STOŽICAH TUDI V BREŽICE!

Po uspešnem koncertu v Stožicah Pankrti turnejo "Gospodje jest vam ne verjamem" nadaljujejo še po drugih krajih po Sloveniji. Tako jih bodo ljubitelji Pankrtov lahko zasledili še na petih koncertnih lokacijah po Sloveniji, med njimi 17. NOVEMBRA V BREŽICAH!

Prihajajo: Peter Lovšin, Bogo Pretnar, Slavc Conarič, Marc Kavaš in Boris Kramberger.

O PANKRTIH

Slovenska punck rock skupina Pankrti je nastala leta 1977 na ljubljanskem Kodeljevem in razpadla desetletje kasneje, leta 1987. V tem času so posneli 10 plošč, od tega 5 velikih studijskih. 

Zelo popularni so bili v vsej Jugoslaviji, predvsem na začetku 80. let. Uspehe so nizali predvsem v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu. V mladinski subkulturi ter širši družbeni skupnosti so veljali za najbolj odmevno novovalovsko skupino na Balkanu. 

Pankrti so s svojim delovanjem pisali zgodovino tako na glasbenem, kulturnem kot političnem področju, ter se za vedno zapisali v zgodovino kot glasbeni fenomen, ki še zdaj spremlja tako mlajšo, kot starejšo generacijo. 

Ponovno so se združili leta 2007 in v razprodani Hali Tivoli, kjer so zaigrali svoje največje uspešnice. Uspešno združitev pa nadgradili s turnejo po bivši skupni državi, kjer so napolnili najbolj kultne dvorane kot so Tvornica v Zagrebu in kulturni dom v Beogradu.

VSTOPNICE so od 24.10.2017 na voljo v Klubu MC Brežice.

Cena vstopnic:
Early bird vstopnice: 8,00 EUR (samo prvih 50 vstopnic!!!)
Vstopnice 51 - 200: 10,00 EUR
Zamudniške vstopnice 200 +: 12,00 EUR
Nazaj na seznam