Seventh Station Live in Brežice

3. junij 2023 ob 21:00
Mladinski center Brežice

Mednarodna progresivna metal zasedba, Seventh Station, se po 3 letih znova vrača v Brežice. Po odličnem odzivu publike ob predstavitvi albuma na lanskem koncertu v Ljubljani, je bila skupina počaščena in ganjena nad količino ljubezni, ki jo je prejela s strani lokalne skupnosti. V ta namen se želi skupina s koncertom zahvaliti ter izkazati spoštovanje vsem, ki ste jo podprli. Hkrati želi ponovno dati priložnost tistim, ki je niso uspeli sližati v živo in proslaviti izdajo njihovega drugega albuma.
Album »Heal the Unhealed« je dobil pozitivne odzive s celeta sveta in bo odigran v celoti. Album, ki črpa inspiracijo iz dogodkov v času druge svetovne vojne in Sovjetske zveze, je izšel 7. novembra 2022. Skladbe na albumu so nadrealističen zvočni prikaz kafkovskih situacij, ki postavljajo bok ob bok osebnostne motnje diktatorja in umetnika.

Link do spletne strani: http://www.seventh-station.com/
Link do YouTube kanala: https://www.youtube.com/c/SeventhStation/videos

Posebna gostja večera bo Maja Tomić, vsem zelo znana mlada glasbenica iz Brežic. Stara je 18 let, nad petjem in glasbo pa se navdušuje že od malih let. Piše predvsem indie songwriter pesmi, ki jih izvaja ob spremljavi kitare. Nanjo najbolj vpliva stari rock, ki ga je vzljubila ob uničenih vinilkah. Maja trenutno končuje gimnazijsko šolanje v Novem mestu, obenem pa obiskuje Glasbeno šolo Marjana Kozine v Novem mestu, kjer se uči solo petje.

Vstop prost!
Seventh Station Live in Brežice
NAZAJ
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU