Dobrodošli v največjih termah v Sloveniji!

Doživetja v Termah Čatež

V Termah Čatež vas čakajo pokriti bazeni, vodne atrakcije, savne in zdravstveni center. Ponudba doživetij je raznovrstna, izbira je vaša.
Termalna riviera

Poletna Termalna riviera

Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26  do 36 °C. Tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli... Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.
 
Zimska Termalna Riviera

Zimska Termalna Riviera

Na Zimski Termalni rivieri odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganih. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.
 
Wellness

Wellness

V Termah Čatež je vaše počutje na prvem mestu, zato so vam na voljo številni programi, ki vam bodo popestrili oddih. Privoščite si masažo, uživajte v savnah, sprostite se v posebnih kopelih ali pa začutite brezskrbnost v centru zdravja in lepote. Izberite wellness doživetja po svojih željah in naredite nekaj za svoje dobro počutje.
 
Sladki užitki v Urški

Sladki užitki v Slaščičarni Urška

Slaščičarna Urška svoje goste že dolgo razvaja z izjemnimi slaščicami, ki vas hkrati osvežijo in prevzamejo. Tam lahko pokusite vrhunske torte, ki so delo mojstrskih slaščičarjev, ali pa se prepustite sladkim užitkom rezin in številnih drugih slaščic. Navdušili pa vas bodo tudi odlični sladoledi, po katerih slovi Urška. Obiska v Urški ne smete zamuditi!
 
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU