Prepustite se toku termalnih užitkov.

Doživetja v Termah Paradiso

Terme Paradiso z zunanjimi in notranjimi bazeni razvajajo na vse možne načine. Oaza savn nudi intimo in sprostitev v različnih savnah ter omogoča počitek na udobnih ležalnikih in vodnih posteljah, kjer pozabite na skrbi in vzpostavite ravnovesje na telesni ter duhovni ravni.
 
Termalna voda in bazeni

Termalna voda in bazeni

Temelj turistične ponudbe Term Paradiso, najmanjših slovenskih term, ki se razprostirajo na  1.800 m² notranjih in zunanjih termalnih površin, predstavlja visokokakovostna termalna voda, ki blagodejno vpliva na različne oblike revmatizma in ohranjanje funkcionalnosti gibalnega aparata.

V Termah Paradiso lahko uživate v plavalnih, večnamenskih bazenih in prijetnih otroških bazenih z igrali. Za še več vodnih užitkov zunanji bazenski kompleks poleg počasne reke ponuja tudi dva vodna tobogana – trojnega, imenovanega multitrack, in adrenalinski tobogan kamikaze, ki v višino meri kar deset metrov. 

Počasna reka, otroški bazen, tobogani in ostale vodne atrakcije delujejo le med poletno sezono (od maja do septembra). Notranji in zunanji bazen pa sta odprta skozi vse leto.
 
Oaza savn ParadisoOaza savn ParadisoOaza savn ParadisoOaza savn Paradiso

Oaza savn Paradiso

Prestižna in že večkrat nagrajena Oaza Paradiso se razprostira na 1200 m² površine, nudi pa kar osem savn v dveh nadstropjih, številna počivališča namenjena sproščanju in uživanju, ohlajevalni bazen in sončno teraso za vse ljubitelje naturistične ponudbe. Posebnost Oaze je tudi FKK bazen s termalno vodo, ki se lepo zaključuje z romantičnim iglujem. 
 
Wellness center

Wellness center

Wellness center Paradiso je idealen za tiste, ki si želijo sprostitve, negovalne programe ali lepotne tretmaje. Wellness center vključuje pester nabor programov, ki vam omogočajo oddih in dobro počutje. Med njimi so masaže, kopeli, nega obraza in telesa ter številne druge.
 
Fitnes center

Fitnes center

Fitnes center vam omogoča, da za svojo kondicijo in dobro počutje skrbite tudi na dopustu. Opremljen je s številnimi napravami, z blazinami za jogo in drugimi pripomočki.
 
 
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU