Od vodnih užitkov do izjemnih okusov Posavja.

Doživi

Kombinacija razvajanja v parku savn, plavanja v največjem bazenskem kompleksu v Sloveniji ali pa negovanje telesa s terapevtsko zdravilnimi ali sprostitvenimi programi je vse, kar si vaše telo in duša želita. Ne glede na starost, spol in najljubšo obliko razvajanja, vam v naših sodobno opremljenih termalnih kompleksih omogočamo vrhunsko razvajanje.

Doživite okuse Posavja.
Izbirali boste lahko med hišnimi in lokalnimi jedmi, med značilno krajevnimi, ki jih drugje ne boste našli, med tradicionalnimi, ki jih znajo mojstri posodobiti, in tudi med tipično slovenskimi.

Predlagamo izbor značilnih posavskih dobrot, kot je bizeljski ajdov kolač, dobrote iz krškopoljskega prašiča… Pokrajina slovi tudi po dobrih vinih, cvičku in bizeljčan z oznako PTP, ne bodo pa vas razočarala tudi druga vina lokalnih vinarjev; modra frankinja, laški rizling in tradicionalne lokalne penine. 

In ne pozabite! Aktivne počitnice vas bodo popolnoma prevzele in navdušile, če jih boste prepletli z mozaikom kulturnih znamenitosti, ki so na destinaciji zelo močno zastopane.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU