Gostilna pension Les

Gostilna pension Les je v središču vasice Čatež ob Savi, dva kilometra od starega mestnega jedra Brežic in prav toliko od Term Čatež.

Gostilna pension LesGostilna pension Les
Gostilna pension Les je v središču vasice Čatež ob Savi, dva kilometra od starega mestnega jedra Brežic in prav toliko od Term Čatež.

Sezonsko sveža ponudba Gostilne pensiona Les vas ne bo pustila ravnodušnih. Izbor jedi po naročilu temelji predvsem na pristni slovenski hrani in tradicionalnih hišnih jedeh, poleg teh pa ponujajo tudi kontinentalne in mediteranske specialitete ter odlične pice in druge jedi iz krušne peči. Ob nedeljah goste razvajajo s tradicionalnimi nedeljskimi kosili, lokacija je priljubljena za poslovna kosila, z vnaprej pripravljenimi meniji pa sprejemajo tudi izletniške skupine. Pester izbor jedi dopolnjujejo odlična lokalna vina in vina drugih slovenskih vinogradnih okolišev. Njihova ponudba se ponaša s skrbno izbranimi sestavinami lokalnih dobaviteljev, kar jim omogoča zagotavljanje visokokakovostne kulinarične ponudbe.

Gostom je v sklopu penziona na voljo osem apartmajev in osem sob različnih velikosti, primernih tako za počitnikovanje kot za poslovne goste. Apartmaji so v apartmajski hiši penziona Les nasproti penzionske hiše z restavracijo. Opremljeni so s kuhinjo, kopalnico, LCD-televizijo, brezžičnim internetom in klimatskimi napravami. Gostom je na voljo tudi samopostrežni zajtrk, prav tako se lahko razvajajo z izbranimi jedmi iz gostilniške ponudbe.

Zraven je električna polnilnica za avtomobile.

Delovni čas:
Od torka do sobote: 08:00 - 21:00
nedelja: 08:00 - 16:00 

Rimska cesta 31, Čatež ob Savi, 8250 Brežice

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU