Holiday home by the River Krka

Holiday home by the River Krka je v Krški vasi ob reki Krki. Nastanitev je primerna za vse, ki želijo preživeti počitnice v mirnem okolju v povezavi z naravo. Okolje ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, kopanje in čolnarjenje po reki Krki, kolesarjenje ali obisk bližnjih term.

Home by the River KrkaHoliday homeHoliday home by the River Krka - dnevna sobaHoliday home by the River Krka - opremljenoHoliday home by the River Krka - kuhinja
Holiday home by the River Krka je v Krški vasi ob reki Krki.

Nastanitev je primerna za vse, ki želijo preživeti počitnice v mirnem okolju v povezavi z naravo. Okolje ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, kopanje in čolnarjenje po reki Krki, kolesarjenje ali obisk bližnjih term.

Apartma je velikosti 90 m2 in ima dve spalnici, dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo z vso opremo, kopalnico, ločen WC in veliko teraso s pogledom na Krko. Gostje se lahko sproščajo tudi ob gledanju televizije ali pa srfajo po internetu, saj ima apartma tudi Wi-Fi.

Parkiranje je urejeno na ograjenem dvorišču. Nastanitev je primerna za štiri osebe, z možnostjo dodatnega ležišča v dnevni sobi in namestitve otroške posteljice.

Gosti lahko preživljajo čas tudi na zasebni plaži ob Krki, kjer imajo na voljo ležalnike.

Krška vas 113, 8262 Krška Vas

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU