Hotel Čateški dvorec***

Hotel se nahaja ob sotočju Krke in Save in 1,5km stran od kompleksa Term Čatež. Hotel se nahaja v kraju Dvorce in je le 400 metrov oddaljen od avtoceste A2, smer Ljubljana-Zagreb, in 9 kilometrov od slovensko-hrvaške meje. Ponaša se z odlično lokacijo in je tako primeren za vse utrujene popotnike, ki se želijo spočiti po naporni vožnji.

Hotel Čateški dvorecHotel Čateški dvorecHotel Čateški dvorecHotel Čateški dvorecHotel Čateški dvorecHotel Čateški dvorecHotel Čateški dvorecHotel Čateški dvorec
Hotel se nahaja ob sotočju reke Krke in Save in 1,5, km stran od kompleksa Term Čatež. Hotel se nahaja v kraju Dvorce in je le 400 metrov oddaljen od avtoceste A2, smer Ljubljana-Zagreb, in 9 kilometrov od slovensko-hrvaške meje. Ponaša se z odlično lokacijo in je tako primeren za vse utrujene popotnike, ki se želijo spočiti po naporni vožnji.

SOBE
So nadstandardno opremljene, vse imajo brezplačen dostop do interneta, TV z veliko vsebine, pisalno mizo, kopalnico in nekatere tudi balkon. Za družine ali večje skupine so po dogovoru na voljo tudi apartmaji.

HOTELSKA SAVNA
Lepo urejen ambient vam omogoča mirno sproščujoče razvajanje v rimskih savnah, kjer se boste popolnoma sprostili. Rimska savna pomaga pri premagovanju stresa in boljši prekrvavitvi kože.

KAM NA IZLET ?
V Brežice v dvoje ali z družino;
-Raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom,
-V naravo po energijo in zabavo  - Sv. Vid Čatež ob Savi
-Do priznanega kuharja in poznavalca vin –JRE Jure Tomič
-Razvajanje brbončic z okusnimi vini kleti Molipachi Bizeljsko
-Sladki program Yogurtlandia
-Obisk term in termalnih užitkov


Delovni čas:
Pon.–ned.: 00.00–24.00

Dostopnost za invalide: DA
Hišni ljubljenčki: DA

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU