Hotel Golf Grad Mokrice

Tik ob avtocesti Ljubljana–Zagreb vas za mogočnimi grajskimi zidovi pričakujejo prostori s stilnim pohištvom in udobjem, v depandansi pa klimatizirane sobe.

Tik ob avtocesti Ljubljana–Zagreb vas za mogočnimi grajskimi zidovi pričakujejo prostori s stilnim pohištvom in udobjem, v depandansi pa klimatizirane sobe. Srednjeveški hodniki vodijo do soban in razkošnih apartmajev, odlične restavracije à la carte, grajske vinske kleti in dveh konferenčnih prostorov.

Sredi grajskega parka z igriščem za golf je klubska hiša, kjer lahko prebivate v suitah in odigrate igro golfa na enem najlepših tovrstnih slovenskih igrišč. V grajski restavraciji lahko uživate v baročnem razkošju okusov in nazdravite z najboljšimi slovenskimi vini, ki jih hrani grajska vinska klet. Prijeten obed ob vikendih zagotavlja tudi restavracija v klubski hiši s teraso.


Mokrice so tudi prizorišče za mnoga doživetja, kot je poroka pod oboki viteške dvorane, v senci platan ali na igrišču za golf. Sprejemajo pa tudi ostale zaključene skupine in prirejajo protokolarna srečanja ter večerje.

Sredi stoletnih grajskih gozdov se na 66 hektarih razprostira igrišče za golf z 18 polji. Igralna polja sledijo naravni konfiguraciji dolenjskih gričev in ponujajo pogled na razgibano gričevnato pokrajino. Urejena so med gozdovi in slikovitimi nasadi hrušk. Prečkajo 200-letni angleški park in igralca preizkušajo z vrsto naravnih ovir, med katerimi je tudi jezero.

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU