0
  hoteli

  Hoteli

  Ponudba hotelov v Brežicah in okolici je raznovrstna, saj se lahko nastanite v večjih kompleksih Term Čatež, kjer imate na dosegu roke pestro spremljevalno infrastrukturo, ali pa se nekoliko umaknete od vrveža in zavetje poiščete v manjših hotelih in hostlih, ki vam prav tako gostoljubno odprejo svoja vrata in poskrbijo za vaše udobje.

  MC Hostel Brežice

  Mladinski hotel Brežice - MC Hostel Brežice se nahaja v zelenem objemu mestnega parka in ne nudi le prenočišče, temveč sprostitev, druženje in številna doživetja po vaši izbiri. V ponudbi je tudi nova soba za invalide z dostopom in fitnes napravo.

  Hotel Splavar

  Družinsko voden Hotel Splavar je zaradi svoje izjemne lokacije v središču starega mestnega jedra Brežic odlična namestitev za poslovneže ali družine, ki želijo raziskati zgodovinski center Brežic. 

  Spa & Wellness hotel Paradiso **** superior

  Butični Spa & Wellness hotel Paradiso **** superior na enem mestu združuje kakovost, mir in prijetno domačnost.

  Terme Čatež, Hotel Čatež

  Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave. Sobe so standardne brez balkona, klimatizirane superior sobe z balkonom in udobne dvosobne družinske suite. Zraven, v Zdravstvenem centru Term Čatež, deluje za vas izkušena zdravstvena ekipa.

  Hotel Čateški dvorec

  Hotel Čateški dvorec se nahaja ob sotočju rek Krke in Save, v neposredni bližini kompleksa Term Čatež, ob avtocesti A2 Ljubljana ̶ Zagreb.

  Terme Čatež, Hotel Terme

  Hotel je od vrveža Termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne, klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten hotelski zunanji in notranji bazen.

  Terme Čatež, Hotel Toplice

  Hotel leži v neposredni bližini poletne Termalne riviere ter je povezan z zimsko Termalno riviero, zato je odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.