0
  hoteli

  Hoteli

  Ponudba hotelov v Brežicah in okolici je raznovrstna, saj se lahko nastanite v večjih kompleksih Term Čatež, kjer imate na dosegu roke pestro spremljevalno infrastrukturo, ali pa se nekoliko umaknete od vrveža in zavetje poiščete v manjših hotelih in hostlih, ki vam prav tako gostoljubno odprejo svoja vrata in poskrbijo za vaše udobje.

  MC Hostel Brežice

  Mladinski hotel Brežice - MC Hostel Brežice se skriva v zelenem objemu mestnega parka. Ne nudijo vam le prenočišče, temveč tudi sprostitev, druženje in številna doživetja po vaši izbiri.

  Spa & Wellness hotel Paradiso

  Spa & Wellness Paradiso ima že nekaj zaporednih nazivov "Naj wellness" v Sloveniji v kategoriji Turizem - mali.

  Hotel Splavar

  Družinski butični hotel Splavar popotnikom in gurmanom zagotavlja gostoljubje sredi historičnega centra Brežic. Hotelski prostori pri gostu pustijo vtis arhitekturne kulturne dediščine in so dom začasnim likovnim in fotografskim razstavam. 

  Hotel Čateški dvorec

  Hotel Čateški dvorec je v neposredni bližini kompleksa Term Čatež, ob avtocesti A2 Ljubljana Zagreb. Ponujajo vam počitniške pakete, polpenzione in nočitve z zajtrkom.

  Terme Čatež - Hotel Čatež

  Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave.  

  Terme Čatež - Hotel Terme

  Hotel je od vrveža Termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten hotelski zunanji in notranji bazen.

  Terme Čatež - Hotel Toplice

  Hotel leži v neposredni bližini poletne Termalne riviere ter je povezan z zimsko Termalno riviero, zato je odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic.