Privoščite si udobje in prijeten ambient.

Hoteli

Ponudba hotelov v Brežicah in okolici je raznovrstna, saj se lahko nastanite v večjih kompleksih Term Čatež in Term Paradiso, kjer imate na dosegu roke pestro spremljevalno infrastrukturo, ali pa se nekoliko umaknete od vrveža in zavetje poiščete v manjših hotelih, ki vam prav tako gostoljubno odprejo svoja vrata ter poskrbijo za vaše udobje.

Terme Čatež - Hotel Terme

Hotel je od vrveža termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten zunanji in notranji hotelski bazen. Poslovneži se lahko družijo v konferenčnem centru.

Terme Čatež - Hotel Toplice

Hotel leži v neposredni bližini poletne termalne riviere in je povezan z zimsko termalno riviero, zato je odlična izbira za družine ter ljubitelje aktivnih počitnic.

Terme Čatež - Hotel Čatež

Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave.

Spa & Wellness hotel Paradiso

​Spa & wellness hotel Paradiso je kakovosten butični hotel v Dobovi, ki ima že nekaj zaporednih nazivov.

Hotel Golf Grad Mokrice

Tik ob avtocesti Ljubljana–Zagreb vas za mogočnimi grajskimi zidovi pričakujejo prostori s stilnim pohištvom in udobjem, v depandansi pa klimatizirane sobe.

Hotel Čateški dvorec***

Hotel se nahaja ob sotočju Krke in Save in 1,5km stran od kompleksa Term Čatež. Hotel se nahaja v kraju Dvorce in je le 400 metrov oddaljen od avtoceste A2, smer Ljubljana-Zagreb, in 9 kilometrov od slovensko-hrvaške meje. Ponaša se z odlično lokacijo in je tako primeren za vse utrujene popotnike, ki se želijo spočiti po naporni vožnji.

Hotel Splavar

Družinski butični hotel Splavar popotnikom in gurmanom zagotavlja gostoljubje sredi historičnega centra Brežic. Hotelski prostori pri gostu pustijo vtis arhitekturne kulturne dediščine in so dom začasnim likovnim ter fotografskim razstavam.

© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU