0
  hoteli

  Hoteli

  Ponudba hotelov v Brežicah in okolici je raznovrstna, saj se lahko nastanite v večjih kompleksih Term Čatež, kjer imate na dosegu roke pestro spremljevalno infrastrukturo, ali pa se nekoliko umaknete od vrveža in zavetje poiščete v manjših hotelih in hostlih, ki vam prav tako gostoljubno odprejo svoja vrata in poskrbijo za vaše udobje.

  MC Hostel Brežice

  Mladinski hotel Brežice - MC Hostel Brežice se nahaja v zelenem objemu mestnega parka in ne nudi le prenočišče, temveč sprostitev, druženje in številna doživetja po vaši izbiri.

  Hotel Splavar

  Družinsko voden Hotel Splavar je zaradi svoje izjemne lokacije v središču starega mestnega jedra Brežic odlična namestitev za poslovneže ali družine, ki želijo raziskati zgodovinski center Brežic. 

  Spa & Wellness hotel Paradiso **** superior

  Butični Spa & Wellness hotel Paradiso **** superior na enem mestu združuje kakovost, mir in prijetno domačnost.

  Terme Čatež, Hotel Čatež

  Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave. Sobe so standardne brez balkona, klimatizirane superior sobe z balkonom in udobne dvosobne družinske suite. Zraven, v Zdravstvenem centru Term Čatež, deluje za vas izkušena zdravstvena ekipa.

  Terme Čatež, Hotel Terme

  Hotel je od vrveža Termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne, klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten hotelski zunanji in notranji bazen.

  Hotel Čateški dvorec

  Hotel Čateški dvorec se nahaja ob sotočju rek Krke in Save, v neposredni bližini kompleksa Term Čatež, ob avtocesti A2 Ljubljana ̶ Zagreb.

  Terme Čatež, Hotel Toplice

  Hotel leži v neposredni bližini poletne Termalne riviere ter je povezan z zimsko Termalno riviero, zato je odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.