0

  MC Hostel Brežice

  Mladinski hotel Brežice - MC Hostel Brežice se nahaja v zelenem objemu mestnega parka in ne nudi le prenočišče, temveč sprostitev, druženje in številna doživetja po vaši izbiri. Primeren je za pripadnike vseh generacij od najmlajših do tistih v zrelih letih, kolesarje, pohodnike, družine, popotnike, skupine...
   
  Namestitev nudijo v 17 klimatiziranih sob, opremljenih v sodobnem in trendovskem stilu, kjer lahko z dodatnimi ležišči namestijo do 71 oseb. V sobah so na voljo posteljnina in udobne odeje, kot tudi pisalna mizica s stolom za vsakega gosta ter brezplačen brezžični internet. Barvite in cenovne ugodne 2-posteljne in 6-posteljne sobe so ravna pravšnja izbira za sproščene in aktivne počitnice. Za čaroben oddih v dvoje so na voljo prostrani apartmaji oziroma ensuite-i z lastno kopalnico in straniščem.
   
  Gostje lahko souporabljajo kuhinjo z vso dodatno opremo in si lahko pripravijo odlične in sveže obroke kar sami. V sklopu kuhinje je tudi prijeten družabni prostor, ki pričara občutek domačnosti in topline. V prvem nadstropju lahko gostje brezskrbno lovijo sončne žarke na terasi s pogledom na grad in mestni park, vsem športnim navdušencem pa je na voljo souporaba športne dvorane, zunanjega igrišča in fitnesa v naravi.
   
  MC hostel Brežice je pravi naslov za skupine, ki iščejo prostor za izvedbo delovnih in motivacijskih vikendov, seminarjev, izobraževanj, intenzivnih vaj, srečanj... Skupaj z Mladinskim centrom Brežice se ponaša z izvrstnostjo tehnične in prostorske opreme in tako omogoča odlične pogoje za izvedbo različnih programskih aktivnosti.
   
  Na recepciji nudijo vse informacije o naravnih in kulturnih znamenitostih ter kolesarskih in pohodniških poteh. Za doplačilo vam nudijo zajtrk, najem brisač, samostojno pranje in sušenje perila, izposojo koles, pohodniških palic in drugih športnih rekvizitov.

  Pri nas lahko tudi opravite prijavo za javni avtomatiziran sistem izposoje koles. Dostop do storitve sistema Bržkolo je brezplačen za občane. Za turiste iz tujih držav bo na voljo kmalu. Za dostopanje do storitve potrebujete uporabniško kartico in PIN številko, slednje pridobite po sklenitvi pogodbe. Uporabniška kartica ni plačljiva. Za sklenitev pogodbe potrebujete osebni dokument in potrdilo o davčni številki.

  Hostel MC ponuja novo sobo za invalide z dostopom in fintes napravo za invalide.

  Sledite nam na Facebooku in receptorka bo vaš všeček upoštevala:

  Gubčeva 10a, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 5 908 37 97
  hostel@mc-brezice.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.