Kako do nas

Destinacija Čatež in Posavje leži v občini Brežice, ki se nahaja na jugovzhodu Slovenije in leži ob sotočju reke Save in Krke. Prometno je dobro povezana in na njo lahko hitro in preprosto pridete na različne načine. Spodaj izberite način, na kateri želite priti do nas.

 
Z avtomobilom

Z avtomobilom

Destinacija Čatež in Brežice je lahko dostopna, saj leži ob avtocesti A2, ki poteka v smeri severozahod-jugovzhod od meje z Avstrijo v predoru Karavanke do meje s Hrvaško na Obrežju. Cestna infrastruktura je dobro razvita, primerna za različne vrste vozil in ponavadi ni večjih zastojev. Druge podporne dejavnosti (bencinske črpalke, ...) so pogoste in lahko dostopne. Tudi v primeru, da imate električni avtomobil, imamo pri nas več električnih polnilnih postaj za avtomobile.
Z letalom

Z letalom

Z letalom lahko pridete do letališča Brnik ali letališča Zagreb. Od tam lahko uporabite druga prevozna sredstva, da pridete do naše destinacije. V primeru, da prihajate iz letališča Zagreb, morate prečkati mejo in potrebujete veljaven osebni dokument.
Z vlakom

Z vlakom

Na destinaciji so dve železniški postaji, ena v Brežicah in druga v Dobovi. Dobovska železniška postaja je v neposredni bližini Term Paradiso, ob Brežiški železniški postaji se nahaja postaja Bržkolo, od tam pa vozi tudi mestni avtobus, ki vas zapelje v mestno jedro Brežic.
Z avtobusom

Z avtobusom

Na našo destinacijo lahko pridete z avtobusom, saj so povezave zelo dobre. Avtobusnih postaj na sami destinaciji je veliko in omogočajo kakovosten dostop do večine krajev znotraj občine. Avtobusi vozijo redno.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU