Kolektivna blagovna znamka Brežice

Z namenom povezovanja pridelovalcev ustreznih prehranskih izdelkov ter izdelkov umetnostne in domače obrti, gostinsko turističnih storitev in ponudbe nastanitev in bivanja ter drugih vsebin v destinaciji Čatež in Brežice, začenjamo z gradnjo kolektivne blagovne znamke našega območja.

Kolektivno blagovno znamko (KBZ) območja gradimo s podjetjem Provital d.o.o., ki so skupaj s partnerji po modelu "izvorno slovensko" že vzpostavili 10 kolektivnih blagovnih znamk, med katerimi so najprepoznavnejše: Bohinjsko, Okusi Rogle, Dobrote Dolenjske, Srce Slovenije, Idrija izbrano, ...
Lastnik, upravljavec in skrbnik KBZ za destinacijo Čatež in Brežice je Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice.

Ocenjevanje rokodelskih izdelkov

Ocenjevanje rokodelskih izdelkov in izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja je potekalo 12. septembra 2022 med 12.00 in 15.00 v prostorih Mladinskega centra Brežice, Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice.
 • Na ocenjevanje je bilo poslanih 22 izdelkov od sedmih različnih ponudnikov.
 • Pozitivno je bilo ocenjenih 8 izdelkov, 14 jih je še v procesu nadgradnje. 
 • Ponudniki, ki so poslali svoje izdelke na ocenjevanje: Društvo Živa spirala, Unikatni izdelki Ogi, Sonja Klemenčič, Gnetko plastelin, 5ra zippzipp, Unilestetica in Alpaka ranč Pepito&Prijatelji.
  KBZOcenjevanje pridelkov in živilskih izdelkov

Ocenjevanje pridelkov in živilskih izdelkov je potekalo 24. oktobra 2022 med 12.00 in 15.00 v prostorih Mladinskega centra Brežice, Gubčeva ulica 10a, 8250 Brežice.
 • Na ocenjevanje je bilo poslanih 77 izdelkov od trinajstih različnih ponudnikov.
 • Pozitivno je bilo ocenjenih 69 izdelkov, 8 jih je še v procesu nadgradnje.
 • Ponudniki, ki so poslali svoje izdelke na ocenjevanje: Kmetija Balon, Kmetija Omerzu, Kmetija Volovec, Janko Matjašič, Ferdo Pinterič, Jože Prah, Zdenka Mirtek, Sadjarska kmetija Kovačič, Reset Brewery, Zeliščarska kmetija Fabinc, Turistična kmetija Pri Martinovih, Čebelarstvo Ferenčak in Žganjekuha Preskar Medvešek.
  KBZ

Ocenjevanje jedi in pijač

Ocenjevanje jedi in pijač postreženih na gostinski način je potekalo v četrtek, 26.1.2023.
 • Na ocenjevanje je bilo prijavljenih 17 izdelkov od štirih gostinskih ponudnikov.
 • Pozitivno je bilo ocenjenih 13 jedi in 3 pijače postrežene na gostinski način. Ena jed je še v procesu nadgradnje.
 • Na ocenjevanju so sodelovali naslednji gostinski ponudniki: Turistična kmetija pri Martinovih, Gostilna pension Les, Reset Brewery in Turistična kmetija Vimpolšek.
  KBZ
   
Dodatne informacije:
Koordinator Kolektivne blagovne znamke: klemen.mlakar@zptm.si

 
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU