Domače je najboljše!

Kmetije

Destinacijo Čatež in Brežice lahko v polnosti izkusite skozi pristno lokalno pridelano hrano, zato vam priporočamo obisk lokalnih kmetij, kjer lahko degustirate mnoge domače dobrote ter kupite njihove sezonske pridelke. Mnogi pridelovalci se ukvarjajo tudi z zeliščarstvom, čebelarstvom in sadjarstvom.

Alpaka ranč Pepito & prijatelji

Spoznajte kosmatince vseh oblik in velikosti.

Turistična kmetija Balon - Bela gorca

Kmečki turizem Balon je na začetku Bizeljskega, 16 kilometrov iz Brežic, neposredno ob cesti, ki Bizeljsko povezuje s Pišecami.

Zeliščarska kmetija Fabinc - gojenje in predelava zelišč

Kmetija je v naselju Črnc, ki leži 500 metrov severno od brežiške obvoznice. Na kmetiji se ukvarjajo z gojenjem in predelavo zelišč. Na naravi prijazen način gojijo zelišča, jih sami sušijo, predelujejo v kapljice, mazila ...

Konoplja osvobaja, d.o.o.

Dandanašnji ... Obstaja samo ena rastlina, ki se uporablja po vsem svetu od pradavnine naprej in nam daje hrano, obleko, papir, gradbeni material, gorivo, zdravila ter ima moč vplivanja na našo zavest, domišljijo in pogled na svet. Ta rastlina je konoplja – Cannabis sativa.

Žganjekuha Medvešek Preskar

Njihovo žganje je pridelano z destilacijo pretežno iz domačega sadja, ostalo kakovostno sadje pridobijo od okoliških kmetov.

Biodinamična kmetija Černelič

Biodinamična kmetija Černelič se nahaja šest kilometrov od Brežic, v vasi Dečno selo. Dober pridelek dosežejo s pravim odnosom do narave in zemlje. Njihove pridelke lahko dobite pri njih doma v torek in petek zvečer oz. ob mraku.

Čebelarstvo Ferenčak

Čebelarstvo Ferenčak je podjetje, ki temelji na ljubezni do narave, solidarnosti in stremljenju h kvaliteti.

Izdelki družine Volovec

Družina Volovec prihaja iz Dobove, kjer ustvarjajo zdrave, naravne in domače izdelke. Pri njihovem delu jih žene veselje do zdrave prehrane, domače pripravljene dobrote in želja, da strankam ponudijo kakovostne izdelke.

Kmetija Omerzu

Kmetija Omerzu leži v vasi Zgornja Pohanca, na obrobju Kozjanskega parka. Obdana je z gozdom in neokrnjeno naravo.

© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU