Lux living apartments Budič

Apartma je v neposredni bližini čateških toplic, oddaljen cca 800 metrov. Lokacija je 100 metrov oddaljena od avtoceste. V objemu dreves in cvetja si boste nabrali novih moči ter si odpočili telo in duha.

Apartma je nahaja v neposredni bližini čateških toplic, oddaljen cca 800 metrov. Lokacija je 100 metrov oddaljena od avtoceste. V objemu dreves in cvetja si boste nabrali novih moči ter si odpočili telo in duha. Ob potočku, kjer je izvir vode, se vrti leseno mlinsko kolo, ravno prav miren kraj za umik pred stresom. Nad potočkom pa vas kliče pohodniška pot do cerkve sv. Vida. Blizu apartmaja je igrišče za nogomet in košarko. Kolesarske poti proti mestu Brežice in Termam Čatež so lepo urejene. V okolici so ekološke kmetije, kamor vas po dogovoru z veseljem odpeljemo na ogled in v nabavo.

Po napornem dnevu se lahko sprostite v savni. Možne so tudi masaže telesa in frizerske usluge v njihovem salonu. Pri njih lahko bivate štirje odrasli in dva otroka. Nudimo vam dve ločeni spalnici, v vsaki je zakonska postelja z umivalnikom. Otroška sobica – baby room – je ločena, tako da starši lahko v miru uživajo v gledanju televizije v dnevnem prostoru ali na zunanji terasi. V sobici sta dve majhni postelji – ena z ograjico, dim. 120 × 60 cm, in druga malo večja, dim. 160 × 70 cm. Zraven je poseben prostor za garderobo in čevlje.

V bližini je grad Mokrice, čudovit kraj za romantične sprehode in igranje golfa. Zelo blizu je kmetija Zevnik, kjer lahko jahate konje in uživate v terenski ježi. Na reki Krki se lahko preizkusite v veslanju in uživate v kopanju. Reka Sava pa ponuja možnost ribolova. Iz čateških toplic se lahko zapeljete čez reko Savo z brodom v Mostec na sprehod ali na pojedino in sladoled v gostilno Cetin. Staro mestno jedro Brežice ponuja na ogled brežiški grad, vodovodni stolp in brežiško akumulacijsko jezero, ki je prekrasno za sprehode.

Dostopnost za invalide: NE, vendar je mogoč vstop v studiu, kjer ni stopnic
Hišni ljubljenčki: po dogovoru
Spletna rezervacija

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU