MagnolijaHouse

MagnolijaHouse se nahaja v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in samo slab kilometer od izvoza iz avtoceste Lj-Zg.

MagnolijaHouseMagnolijaHouseMagnolijaHouseMagnolijaHouseMagnolijaHouseMagnolijaHouseMagnolijaHouse
MagnolijaHouse se nahaja v središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež in samo slab kilometer od izvoza iz avtoceste Ljubljana - Zagreb.

Vsaka soba je opremljena z lastno kopalnico, vključno z brisačami. V sobi se nahaja tv z možnostjo ogleda več kanalov. Možna uporaba wi-fi ja. Vsaka soba vključuje tudi posteljnino. Gostom je na voljo skupna večja pokrita terasa, kjer si lahko naberete energije in naužijete lepote narave. 

Privoščite si kratek, romantično obarvan pobeg iz vašega vsakdana. V njihovi wellness sobi z jacuzzijem in savno, vam ponujajo neprecenljiv čas, ko se lahko posvečate izključno sebi in svoji izbrani osebi. Potrudili se bodo, da boste začutili prijeten občutek domačnosti, zasebnosti in da se v nov dan vrnete polni energije.

Vsak dober dan se tudi začne z dobro kavo in dobro hrano, zato je gostom na voljo skupna kuhinja za pripravo le-te. Na voljo je tudi bogat postrežen zajtrk za doplačilo.

 

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU