0
  nastanitve_1

  Pestra izbira nastanitev za vse okuse

  Kjer se vedno počutite dobrodošli 

  Želimo si, da ob obisku Brežic ne boste navdušeni le nad znamenitostmi, kulinariko in pestrim dogajanjem, temveč si prizadevamo, da si boste vaš oddih zapomnili tudi po gostoljubni nastanitvi, ki vam je pisana na kožo. Ne glede na to, ali boste Brežice obiskali poslovno, ali boste pri nas na počitnicah, bo za vaše udobje in dobro počutje zagotovo poskrbljeno.
   
  Ponudba nastanitvenih kapacitet v Brežicah in okolici je raznovrstna, zato bo zagotovo vsakdo našel pravo izbiro zase. Izbrano prenočišče lahko enostavno rezervirate že s klikom na eno izmed spodnjih povezav.

  Hoteli

  Ponudba hotelov v Brežicah in okolici je raznovrstna, prepričajte se sami.

  Apartmaji

  Apartmaji so idealna izbira za vse, ki želite na oddihu imeti čisto svoj ritem, si zjutraj pripraviti dišečo kavico in se v nastanitvi počutiti kot doma.

  Turistične kmetije

  Oddih na turistični kmetiji je vsekakor edinstvena izkušnja, še posebej za vse, ki si želite oddahniti od mestnega vrveža in gneče.

  Penzioni

  Izbira penziona kot nastanitve je prava za vse, ki želite svoj oddih preživeti v udobnem in domačnem okolju

  Kampi

  Za vse ljubitelje preživljanja oddiha v naravi ponujajo Terme Čatež pestre možnosti različnih oblik kampiranja – od luksuznih hišk za kampiranje do prebivanja v edinstvenih indijanskih šotorih ali hišicah na vodi.

  Zasebne sobe

  Za vse, ki želite cenovno ugodno prenočišče, je na voljo pestra izbira zasebnih sob.

  Postajališče za avtodome Brežice

  Postajališče za avtodome vključuje štiri mesta za avtodome. Postajališče je osvetljeno in opremljeno s priklopom na elektriko, vodo in izpust odpadne vode in fekalij.