0

  Počivališče za avtodome

  PZA vključuje štiri asfaltirana parkirna mesta za avtodome. Postajališče je osvetljeno in opremljeno s klopmi in mizami. Prav tako je omogočen priklop na elektriko, vodo, izpust odpadne vode in fekalij.
   
  Avtodomarji, dobrodošli  :)
   
  Cenik:
   
  1.1. - 31.12.
  Camper stop max 2 nočitvi: gratis
  Elektrika po porabi za 1 kWh: 0,50 €
  Voda - cena za 10l: 0,10 €
   
  Vsak izmed nas želi biti zdrav in se dobro počutiti, občina Brežice leži na tektonski prelomnici in je izjemno bogata z izviri termalne vode, zato vam predlagamo obisk enega od obeh termalnih kompleksov, ki ponujata pestre možnosti oddiha, sprostitve in razvajanja v velnesu.
   
  Za kulinarična razvajanja se napotite do različnih ponudnikov s hrano in pijačo, kjer vedno diši po lokalnem in domačem. Ne spreglejte naše ponudbe nastanitev, kjer se boste vedno počutili dobrodošli.
   
  Da se boste naužili lepot in nasitili duha vas vabimo, da doživite nepozaben mozaik kulturnih znamenitosti. Predlagamo vam, da si vzamete čas zase in v naravi uživate na svežem zraku in številnih pohodniških poteh, raziskovanja željni pa lahko obiščete jame, naravne parke in različne druge zanimivosti, o katerih boste z veseljem pripovedovali ob prihodu domov.
   
  Trenutki minejo, a nepozabni spomini ostanejo.
  Prešernova cesta, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.