Navodila za Android naprave

1. Na svoj pametni telefon namestite brezplačno aplikacijo AvenzaMaps: OfflineMapping, ki jo najdete v aplikaciji Google Play.


2. Naloženo aplikacijo odprete in v pojavnem oknu kliknete na X v zgornjem desnem kotu.Registracija v aplikaciji ni potrebna.


3. V naslednjem koraku aplikaciji Avenzamaps dovolite dostop do lokacije vaše naprave.


4. Samodejno se vam odpre zavihek MyMaps, kjer kliknete na + v spodnjem desnem kotu.


5. Pojavijo se različne možnosti nalaganja zemljevida – izberete zadnjo, kamor vtipkate ali prilepite sledeči URL naslov: 
  • 386m Šentviška gora:  https://discoverbrezice.com/sentvid.pdf - povezava
  • Staro mestno jedro Brežic: https://discoverbrezice.com/brezice.pdf - povezava
V nekaj trenutkih je zemljevid naložen.


6. V spodnji vrstici odprete zavihek Layers, kjer kliknete oranžen znak v spodnjem desnem kotu in izberete možnost Import Layers.


7. Izberete možnost FROM THE WEB, kamor vtipkate ali prilepite sledeči URL naslov:
  • 386m Šentviška gora: https://discoverbrezice.com/sentvid.kmz - povezava
  • Staro mestno jedro Brežic: https://discoverbrezice.com/brezice.kmz - povezava


8. V pojavnem oknu izberete možnost Yes.


9. Obkljukajte zemljevid, ki ste ga predhodno dodali (npr. Šentvid) ter to potrdite s klikom na kljukico v zgornjem desnem kotu ekrana.


10. Čez nekaj trenutkov so podatki uvoženi na zemljevid. V zavihku MyMaps izberete naloženi zemljevid, kjer so vidne vrisane pešpoti. Klik na ikono v levem spodnjem kotu omogoči prikaz vaše trenutne lokacije, ki je na zemljevidu označena z modrim krožcem.Natančnost prikaza vaše lokacije je pogojena s kakovostjo GPS signala, zato lahko na določenih lokacijah pride do rahlih odstopanj.
Legendo z opisi simbolov najdete na zemljevidu, na samih trasah pa so z bucikami označene energetske točke in informativne table (velja za Čateževo energijsko pot) in glavne znamenitosti (zemljevid Brežic), kjer lahko najdete podrobnejše informacije.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU