Iz sejma Alpe-Adria 2023

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice vas vabi, da nas vse do sobote, 18. 2. 2023 obiščete na Gospodarskem razstavišču, 33. sejmu Alpe-Aaria, največjem sejmu za vse ljubitelje turizma, kampinga in karavaninga v Sloveniji.
Najdete nas v Marmorni dvorani B, kjer lahko sodelujete v nagradni igri, ki smo jo pripravili skupaj s partnerji ponudniki: Terme Čatež, Alpaka ranč Pepito in prijatelji, Huda., Posavski muzej Brežice in Vodovodni stolp, Terme Paradiso, Yogurtlandia, Reset Brewery.
 
Destinacijo predstavljamo skupaj s Krškim in Sevnico. Vsak dan se nam pridruži tudi eden od ponudnikov iz regije. V soboto bo z nami vinogradnik iz Sromelj, g. Janko Matjašič, v preteklih letih večkrat nagrajeni vinogradnik iz Sromelj na Festivalu posavskih vin.

Iz sejma Alpe-Adria 2023
 
Iz sejma Alpe-Adria 2023

Prvi dan je minil v znamenju obiska osnovnih in srednjih šol iz celotne Slovenije. Po uradnem odprtju na razstavnem prostoru Slovenske turistične organizacije je delegacija z Ministrom za gospodarstvo, turizem in šport g. Matjažem Hanom, direktorico STOja go. Majo Pak in go. Dubravko Kalin,  v. d. generalne direktorice Direktorata za turizem na MGRT obiskala tudi naš razstavni prostor.
 
Fotozapis utrinkov prvega dne:

 

NAZAJ
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU