Terme Paradiso: Naj kopališče, že tretje leto zapored

V torek, 12. oktobra je v RTV centru Maribor potekala že 30. podelitev priznanj najboljšim kopališčem v Sloveniji po mnenju slovenskih kopalk in kopalcev. Priznanja so podelili v šestih kategorijah.

Prvo mesto za najboljše kopališče v Sloveniji v kategoriji malih termalnih kopališč so ponovno že 3. leto zapored prejele Terme Paradiso iz Dobove. Na drugem mestu so Terme Cerkno, na tretjem mestu pa so Terme Snovik.

Kot zmagovalci kategorije malih termalnih kopališč že tretje leto zapored s Term Paradiso sporočajo, da so na podeljeno priznanje izredno ponosni in hvaležni vsem, ki so glasovali. »Vsem glasovalkam in glasovalcem se izredno zahvaljujemo za oddani glas, saj ste nas ravno vi ponovno pripeljali do prvega mesta. Izredno smo ponosni in počaščeni naziva najboljšega kopališča, kajti to potrjuje ves trud, ki ga celoten kolektiv Term Paradiso vlaga v zadovoljstvo gostov v našem malem raju. Hvaležni smo, da so obiskovalci tudi v teh spremenjenih časih omejitev in ukrepov opazili kakovost in čistočo našega kompleksa, kot tudi da so sami pripomogli k varnem a prečudovitem doživetju pri nas." Priznanje je za Terme Paradiso v Mariboru prevzela Brigita Dvornik
Terme Paradiso: Naj kopališče, že tretje leto zapored

 
Obenem pa vas Terme Paradiso v Naj kopališče vabijo tudi v prihajajočih hladnejših mesecih. Bazeni delujejo vsak dan od 9.00 do 22.00, Oaza Paradiso pa vsak dan od 12.00 do 22.00. Predhodna rezervacija za vstop v kopališče ni potrebna, potrebna je le dobra volja (in PCT pogoj).
NAZAJ
© 2021 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU