Ošterija Debeluh

Ošterija Debeluh je prejemnik mnogih prestižnih nagrad s področja kulinaričnih dosežkov.

Ošterija DebeluhOšterija DebeluhOšterija Debeluh
Ošterija Debeluh je družinska restavracija v središču Brežic. Njihova šonudba temelji na sezonskih in lokalnih sestavinah, njihovo glavno vodilo pa je čistost okusov iz najboljših sestavin. 

Od leta 2008 so člani evropskega združenja vrhunskih mladih gostincev Jeunes Restaurantes d'Europe. Mojstrsko prilagajajo stare okuse novim izzivom in jih kombinirajo z vini. Odlikujejo jih domiselni recepti in izjemna vinska ponudba. Ošterija Debeluh je prejemnik prestižne nagrade JRE za kulinarične dosežke.

Jure Tomič ni le vrhunski kuhar, ampak tudi svetovni prvak.Laskavi naslov je osvojil leta 2016, ko je na tekmovanju z vrhunskimi kuharji z vsega sveta osvojil naslov najboljšega med najboljšimi.

Ni imel lahke naloge, saj je moral žirijo, ki so jo sestavljali ugledni italijanski kuharji in kulinarični kritiki, prepričati z receptom, ki se naslanja na italijansko tradicijo in strast, a je hkrati začinjen z lokalnim okusom, inovativnostjo ter modernostjo. Njegov recept POLNOZRNATE testenine Fusilli integrali Barilla s kozjim sirom in bučkami je očitno imel vse sestavine, potrebne za zmago. Juretu je nagrado izročil podpredsednik skupine Barilla, Paolo Barilla.

Leta 2020 se je zapisal tudi v takoimenovano "rdečo biblijo", kakor je poimenovan najprestižnejši svetovni Michelinov turistični vodnik, saj je postal dobitnik “The Plate Michelin” - krožnika Michelin, ki se podeljuje za uporabo svežih surovin, skrbno pripravljen ter dober obrok.
 

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU