0

  Gostilna pension Les

  Gostilna pension Les je v središču vasice Čatež ob Savi, 2 kilometra od starega mestnega jedra Brežic in prav toliko od Term Čatež.

  Sezonsko sveža ponudba Gostilne pensiona Les vas ne bo pustila ravnodušnih. Izbor jedi po naročilu temelji predvsem na pristni slovenski hrani in tradicionalnih hišnih jedeh, poleg teh pa ponujajo tudi kontinentalne in mediteranske specialitete ter odlične pice in druge jedi iz krušne peči. Ob nedeljah goste razvajajo s tradicionalnimi nedeljskimi kosili, lokacija je priljubljena za poslovna kosila, z vnaprej pripravljenimi meniji pa sprejemajo tudi izletniške skupine. Pester izbor jedi dopolnjujejo odlična lokalna vina in vina drugih slovenskih vinogradnih okolišev. Njihova ponudba se ponaša s skrbno izbranimi sestavinami lokalnih dobaviteljev, kar jim omogoča zagotavljanje visoko kakovostne kulinarične ponudbe. 

  Gostom je v sklopu penziona na voljo 8 apartmajev in 8 sob različnh velikosti, primernih tako za počitnikovanje kot za poslovne goste. Apartmaji so v apartmajski hiši  penziona Les nasproti penzionske hiše z restavracijo. Opremljeni so s kuhinjo, kopalnico, LCD-televizijo, brezžičnim internetom in klimatskimi napravami. Gostom je na voljo tudi samopostrežni zajtrk , prav tako se lahko razvajajo z izbranimi jedmi iz gostilniške ponudbe. Zraven je električna polnilnica za avtomobile. 

  Delovni čas:

  Restavracija:
  od ponedeljka do nedelje: 11.00-22.00

  Bar:
  od ponedeljka do nedelje: 8.00-22.00

  Recepcija:
  od ponedeljka do nedelje: 7.00-22.00
   
  Rimska cesta 31, Čatež ob Savi, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 7 496 11 00
  info@pension.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.