Pivnica - Reset Brewery

Pivnica v Brežicah, v kateri iz 12 pip teče vedno sveže pivo, natočeno v brezhibno čist kozarec s strani strokovnega kadra za točilnim pultom. Sanje vsakega pravega pivca piva! Temu dodajo še vrhunsko pub hrano in pričarajo pravo doživetje!

Reset BreweryBurgerHranaPivnicaResetPivnica - Reset Brewery od zunajPivnica - ResetPivnica - Reset Brewery znotrajPivnica - Reset Brewery
Pivnica Reset Brewery se nahaja  2km iz starega mestnega jedra Brežic. 

12 pip, iz katerih teče vedno sveže pivo, natočeno v brezhibno čist kozarec s strani strokovnega kadra za točilnim pultom. Sanje vsakega pravega pivca piva! 

Inovativna in tehnološko moderna butična pivovarna, ki ne sprejema kompromisov pri kvaliteti piva. Z znanjem, delovno ekipo, vrhunskim servisom in odzivnostjo na trgu nudijo craft piva. Oprema za proizvodnjo piva je prilagojena visokim zahtevam njihovega pivovarja, ki v procesu varjenje piva zna izkoristiti malenkosti, ki povprečno pivo ločijo od vrhunskega.

V proizvodnji so zavezani visokim standardom tehnološke dovršenosti, kvaliteti surovin, optimizacije procesov, urejenosti in čistoče, kar je moč občutiti v kozarcu proizvedenega piva. 

Poleg piva različnih okusov, vam postrežejo tudi s pivom uparjeno hrano, ki ob kvalitetni glasbi ter živahnim vzdušjem v družbi ljubiteljev piva in kulinarike dobi še boljši okus!
 

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2021 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU