Počitniška hiša Sleme

Počitniška hiša SlemePočitniška hiša SlemePočitniška hiša SlemePočitniška hiša SlemePočitniška hiša SlemePočitniška hiša SlemePočitniška hiša SlemePočitniška hiša SlemePočitniška hiša SlemePočitniška hiša Sleme

Počitniška hiša se nahaja na vrhu hriba po imenu Sleme in je obdana z vinogradi. Je na mirni lokaciji s čudovito panoramo. Pogled se razprostira od gričev Gorjancev do reke Krke. Na nekaterih gričih raste vinska trta, drugi pa so posejani s kostanjevimi gozdovi. Hiša je primerna za skupino prijateljev in družin. Za vse, ki si želijo oddiha v naravi, v miru, med vinogradi.

Nastanitev obsega več spalnic (3); 1x dvoposteljna soba in 2x triposteljna soba z pomožnim ležiščem. Hiša sprejme do 10 oseb, ima popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, pečico, kuhalno ploščo in mikrovalovno pečico ter kopalnico (1) s prho, s sušilcem za lase in pralnim strojem.  
Za vse, ki si želijo začutiti duha starih časov, pa poskrbi krušna peč, ki je bila tradicionalno v vseh domovih. Gostje si lahko sami zakurijo v njej, kar še dodatno poskrbi za toplino in prijetnost, ki jo nudi ta toplota.

Zunaj je pokrita terasa z odprtim ognjiščem, kjer si gostje lahko sami pripravijo hrano.
Hiša Sleme je odlično izhodišče tudi za pohodnike, saj se mimo vije brežiška planinska pot (Sveti Vid – Veliki Cirnik). Drugače pa omogoča veliko sprehodov po gozdu, vinogradih, ki so primerni za vse starosti, od najmlajših naprej.

Dostop do hiše je po asfaltirani cesti, zadnjih 100 metrov pa do hiše vodi makadamska cesta.

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU