Discoverbreziice.com on Facebook  Discoverbreziice.com on Instagram

Pogoji poslovanja spletne trgovine

Splošni pogoji spletne trgovine www.discoverbrezice.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). S spletno trgovino upravlja Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.discoverbrezice.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med trgovino in kupcem. 

Košarica in blagajna

Košarica oziroma blagajna imata enako vlogo vsaki navadni trgovini, in sicer shranjujeta izbrane izdelke ter vam kažeta njihovo število ter ceno izdelkov. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino s pritiskom na gumb za posodobitev. Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s klikom na gumb za »briši«.

Postopek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalnem vozičku kupiti, potem pojdite na blagajno. V naslednjem koraku potrdite naročilo. Temu sledi ažurna potrditev naročila s strani spletne trgovine, če so izdelki na zalogi oziroma informacija v kakšnem času so dobavljivi.

Plačilo naročenih artiklov je možno na 3 načine:

  • Plačilo na TRR po predračunu - po prejetem nakazilu na naš transakcijski račun pošljemo kupljene izdelke na vaš naslovTransakcijski račun: SI56 01209-6030307958 (Banka Koper)
  • Plačilo z gotovino ob prevzemu na vašem domačem naslovu oziroma kamor želite dostavo -> izdelke plačate ob prevzemu poštarju Pošte Slovenije.
  • Plačilo prek plačilnega sredstva Paypal - v pripravi

Dostava

Vse izdelke na zalogi pošljemo s Pošto Slovenije v 1-3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila, če je izdelek na zalogi. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod opombe na dnu naročila. Informacije so možne tudi po e-pošti mestnahisa@gmail.com. Prodajamo in dostavljamo izključno na področju Republike Slovenije. Izdelke, ki so pošli, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z vami. Poklicali vas bomo po telefonu, oziroma vam pisali na vaš elektronski naslov.

Dobavljivost izdelkov

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi, vas o tem obvestimo.

Stroški dostave

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije. Cena dostave je 4,00 EUR za naročila do 40 EUR, 2,00 EUR za naročila od 40 do 80 EUR - pri nakupu nad 80 EUR pa je dostava brezplačna.

Informacija o cenah in DDV

Vse navedene cene za izdelke so v evrih in imajo že vključen 22 % ali 9,5% DDV. Smo davčni zavezanec - ID številka za DDV je SI22560343. Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Obveščanje

Spletna trgovina www.discoverbrezice.com vas bo po spletni pošti občasno obveščala o novostih in ostalih zanimivosti. Ne bo pa to prepogosto, saj ne želimo, da bi bilo naše obveščanje vsiljivo ali nadležno. Če ne želite prejemati novic o novih izdelkih, akcijah in podobnem nam pišite na mestnahisa@gmail.com in odstranili vas bomo iz mailing liste.

Reklamacije

V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte vašemu poštarju in nas obvestite na e-poštni naslov mestnahisa@gmail.com. V kolikor ste prejeli blago z napako, na lastne stroške pošljete izdelek z napako v roku 14 dni na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi da je reklamacija upravičena, bo izdelek zamenjal ter ga na svoj strošek poslal kupcu. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo prodajalec izdelek poslal nazaj kupcu na njegov račun. 

Rok veljavnosti ponudbe

Cene veljajo do objave novih cen v spletni trgovini. 

Podatki na straneh

Vsebinske in druge napake na strani so možne in v kolikor bi zaradi njih prišlo do spora, ga bomo poizkušali rešiti sporazumno.

Odveza odgovornosti

Upravitelj spletne trgovine www.discoverbrezice.com se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na straneh. Kljub temu, pa se lahko zgodi, da zaradi tiskarske napake pride do neskladja med ceno na spletni strani in veljavno ceno. V tem primeru vas bomo obvestili in težavo poskusili rešiti v korist potrošnika. Čeprav se spletna trgovina trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno opozoriti, da so fotografije izdelkov le v eni od možnih barv, ostale pa lahko potrošnik izbere v spletni košarici. Prav tako je potisk na izdelkih na prikazni fotografiji izbran naključno (kar je navedeno v opisu izdelka).

Shranjevanje podatkov o nakupih

Podatki o nakupih so shranjeni na strežniku spletne trgovine. Kopije vaših nakupov lahko naročite po elektronski pošti mestnahisa@gmail.com

Varstvo osebnih podatkov

Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. 

Za potrebe poslovanja ZPTM Brežice zbira naslednje uporabnikove podatke:
  • ime in priimek
  • naslov in kraj bivanja
  • naslov elektronske pošte oziroma uporabniško ime
  • telefonsko številko
  • geslo v kodirani obliki
  • kopije nakupov 
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki ne odgovarjamo. Kupec soglaša, da ga ZPTM Brežice kontaktira, razen v primeru, ko kupec slednjemu izrecno pisno nasprotuje. Družbi Pošta Slovenije posredujemo uporabnikov naslov in po potrebi telefonsko številko, vendar le za potrebo dostave artiklov.