Pr' Geči

Apartma pr' Geči se nahaja v Dobovi, 5 km iz Brežic, v bližini živalskega parka Na jasi in Term Paradiso. Opremljen je s klimatsko napravo in brezplačno internetno povezavo Wi-Fi.

Pr Geči - zunajPr Geči - znotrajPr Geči - klopiPr Geči - pri kaminuPr Geči - kaminPr Geči - ležiščaPr Geči - spalnicaPr GečiPr GečiPr GečiPr GečiPr GečiPr Geči
Apartmaji Pr`Geči se nahajajo v Dobovi, 5km iz Brežic, v bližini živalskega parka Na jasi in Term Paradiso. Opremljen je s klimatsko napravo in brezplačno internetno povezavo Wi-Fi.

Apartma ima tri spalnice, TV z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in pomivalnim strojem, pralni stroj ter kopalnico s prho. Apartma ima tri zvezdice in vključuje tudi savno, navdušil pa vas bo s teraso za sončenje, s krasnim pogledom na vrt in z žarom, ki ga lahko uporabljate v sklopu nastanitve. Ob apartmaju je tudi zasebno parkirišče.

Le streljaj od apartmaja se nahaja živalski park Na jasi, kjer bodo uživali predvsem najmlajši ob spoznavnaju različnih živali. V neposredni bližini pa so Terme Paradiso, kjer se no voljo vodna doživetja za vse generacije. 
Spletna rezervacija

Sela pri Dobovi 105, 8257 Dobova

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU