Hotel, apartma ali kampiranje – izbira je vaša!

Prenočišča v Termah Čatež

Terme Čatež svojim gostom omogočajo številne možnosti prenočišč. Lahko prespite v treh kakovostnih hotelih, apartmajih ali mobilnih hiškah. V kampu, ki je največji v Sloveniji, je prostor tako za šotore in avtodome. Za nekoliko drugačno bivanje pa se lahko odločite za spanje v indijanskem šotoru ali gusarskemu zalivu. 
 

Terme Čatež - Hotel Terme

Hotel je od vrveža termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten zunanji in notranji hotelski bazen. Poslovneži se lahko družijo v konferenčnem centru.

Terme Village - apartmaji

Apartmajsko naselje vključuje 90 udobnih počitniških objektov s parkiriščem in je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic.

Terme Village - Indijanska vas

Indijanska vas vam približa modrino neba in vas ponese v pisan svet starodavnih indijanskih plemen. Oddaljena je le nekaj minut hoda od poletne termalne riviere.

Terme Village - Gusarski zaliv

Gusarski zaliv je v Termah Čatež v neposredni bližini indijanske vasi, kampa in poletne termalne riviere. Naselje 20 plavajočih hišk na jezeru je z lesenim mostom povezano s kopnim.

Terme Čatež - Hotel Toplice

Hotel leži v neposredni bližini poletne termalne riviere in je povezan z zimsko termalno riviero, zato je odlična izbira za družine ter ljubitelje aktivnih počitnic.

Terme Village - Kamp

Prijetno podnebje v Čatežu zagotavlja užitke kampiranja v naravi vse leto! Odlično urejen kamp z ogrevanimi sanitarnimi objekti, sodobnimi napajalnimi vozli za avtodome in električnimi priključki na prostorih za kampiranje je v vsakem letnem času prava izbira za sodobne nomade.

Terme Čatež - Hotel Čatež

Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave.

Terme Village - mobilne hiške

Mobilne hišice v čateških toplicah so postavljene v zelenem idiličnem okolju najboljšega slovenskega kampa tik ob poletni termalni rivieri.

© 2021 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU