0

  Gostilna in prenočišča Kocjan

  Gostilna Kocjan leži v jugovzhodnem delu Slovenije 15 km od Brežic proti Mariboru v Stari vasi na Bizeljskem. Gostilna je začela obratovati leta 1982 kot "Bife", ki se je s časoma spreminjal ter prilagajal. Danes je to na novo prenovljena gostilna, ki lahko sprejme tudi do 300 ljudi. Gostilna po novem ponuja tudi prenočišča v sobah kategorije 3 zvezdic. 

  Gostilna je zelo znana po odlični domači hrani, prijazni postrežbi ter prijetnem vzdušju, ki spravi v dobro voljo vsakogar. Ponudili vam bodo domač kruh, juhe, mesne jedi, domače sezonske jedi, raznovrstne priloge, solate ter domače sladice. Gostilna ima na razpolago 3 moderne prostore za 60, 70 in 120 ljudi z dvema zunanjima terasama. Prostori so namenjeni zaključenim zabavam kot so ohceti, obletnice, rojstni dnevi, itd. 

  Zraven pestre ponudbe domačih jedi, za katere poskrbi naša kuhinja, ponuja gostilna tudi odlična točena in flaširana vina znanih domačih vinarjev.

  Naslov:
  Stara vas - Bizeljsko 63,
  8259 Bizeljsko.

  Delovni čas:
  • Ponedeljek - petek : 7 - 22,
  • sobota - nedelja: 7 - 24.
  Telefon:
  • 07 49 51 090 ali
  • 041 331 766.
  Stara vas 63, 8259 Bizeljsko
  Navodila za pot

  +386 41 331 766
  ivanka@gostilnakocjan.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.