0

  Gostilna Pohak

  Gostilna Pohak je svoje mesto našla v središču Cerkelj ob Krki, ob cesti, ki Brežice povezuje s Kostanjevico ob Krki. Od Brežic in Term Čatež je oddaljena dobrih 7 kilometrov.

  V prijetnem in domačem ambientu, ki lahko naenkrat sprejme 60 ljudi, terasa pa 30, vas od ponedeljka do sobote razveselijo z malicami. V času malic v Gostilni Pohak vedno diši po domači kuhinji; tako vsaj pravijo gostje, ki se v gostilno vedno znova radi vračajo. Gostilna sloni na družinski dediščini, obenem pa upošteva sodobne kuharske smernice. K nam se gostje odpravijo s posebnim namenom. In to je, uživati ob okusni sveži malici, v ambientu, kjer se počutijo dobro in kjer so jedi postrežene z občutkom in pravočasno. Spoštljivost, zmerne cene, okusne jedi so argumenti, ki vabijo... Poleg tradicionalnih malic imamo na voljo ponudbo lokalne postrvi, naše pizze pa vas ne bodo pustile ravnodušne. V večjem prostoru za 40 oseb sprejemamo zaključene skupine za razna praznovanja, po naročilu in želji pa opravimo tudi catering na vaši lokaciji.

  Delovni čas:
  pon. – sob. : 8.00 – 22.00
  nedelja: 7.30 – 13.00

  Zimski:
  pon. - sre.: 7.30 - 16.30
  čet. - sob.: 7.30 - 22.00
  nedelja: 7.00 do 13.00
   
  Cerklje ob Krki 39a, 8263 Cerklje ob Krki
  Navodila za pot

  +386 7 49 69 102
  gostilna.pohak@gmail.com
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.