0

  Ošterija Debeluh

  Ošterija Debeluh je družinska restavracija v središču Brežic. Ponudba temelji na sezonskih in lokalnih sestavinah, njihovo glavno vodilo pa je čistost okusov iz najboljših sestavin. Od leta 2008 so člani evropskega združenja vrhunskih mladih gostincev Jeunes Restaurantes d'Europe. Mojstrsko prilagajajo stare okuse novim izzivom in jih kombinirajo z vini. Odlikujejo jih domiselni recepti in izjemna vinska ponudba. Ošterija Debeluh je prejemnik prestižne nagrade JRE za kulinarične dosežke.

  Jure Tomič ni le vrhunski kuhar, ampak tudi svetovni prvak.

  Laskavi naslov je osvojil leta 2016, ko je na tekmovanju z vrhunskimi kuharji iz celega sveta osvojil naslov najboljšega med najboljšimi.

  Ni imel lahk naloge, saj je moral žirijo, ki so jo sestavljali ugledni italijanski kuharji in kulinarični kritiki, prepričati z receptom, ki se naslanja na italijansko tradicijo in strast, a je hkrati začinjen z lokalnim okusom, inovativnostjo in modernostjo. Njegov recept POLNOZRNATE testenine Fusilli integrali Barilla s kozjim sirom in bučkami je očitno imel vse sestavine, potrebne za zmago. Juretu je nagrado izročil podpredsednik skupine Barilla, Paolo Barilla.

  Zdaj je čas, da testenine izpod rok svetovnega prvaka, v Brežicah poskusite tudi vi!

  Delovni čas:
  • pon. - sob.: 12.00-22.00,
  • nedelje in prazniki: zaprto (razen po dogovoru)
  Trg izgnancev 7, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 41 634 830, 7 496 10 70
  info@debeluh.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.