AnketeTuristična destinacija Čatež & Brežice je z vključitvijo v Zeleno shemo slovenskega turizma vstopila na pot trajnostnega razvoja in je prejemnica srebrnega znaka Slovenia Green Destination. Med pomembne aktivnosti obnovitve znaka sodi tudi pridobitev podatkov s strani različnih deležnikov: prebivalstva, obiskovalcev in turističnega gospodarstva. 

Anketa za prebivalce


Prebivalci občine Brežice ste ključni deležnik razvoja turizma v destinaciji, zato je vaš odnos do turizma zelo pomemben. Anketo, v kateri nam boste zaupali  vašo oceno trenutnega stanja, lahko izpolnite s klikom na povezavo

Za izpolnitev ankete boste potrebovali le nekaj minut, nam pa bo pripomogla k boljšemu razumevanju kakovosti trajnostnega poslovanja destinacije in k razvoju zelenega turizma.

Za vašo dragoceno pomoč pri oblikovanju boljše skupne prihodnosti, se vam iskreno zahvaljujemo. S skupnimi močmi lahko razvijamo turizem na naši destinaciji.
Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo in rešite anketo:

 

Anketa za turistično gospodarstvo


Spoštovani ponudniki, prosimo, vzemite si nekaj minut časa in nam s klikom na povezavo pomagajte izboljšati kakovost naše destinacije z odgovori na anketni vprašalnik. Vaši odgovori bodo podlaga za načrtovanje razvoja naše destinacije, zato so zelo dragoceni.
Pridobljeni podatki so zaupni.
Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo in rešite anketo:

 

Anketa za obiskovalce


Prosimo, vzemite si nekaj minut časa in nam pomagajte izboljšati kakovost trajnostnega poslovanja in razvoja Turistične destinacije Čatež & Brežice. Delite vašo izkušnjo z našo destinacijo ter jo pomagajte izboljšati. Vsi odgovori so zaupni.

Hvala za sodelovanje !
 
 

Rezultati in interpretacije anket

NAZAJ
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU