0
  outdoor_3

  Športna in vodna doživetja

  Zagotovo poženejo kri po žilah

  V poletnih mesecih je v okolici Brežic, predvsem v čudovitih kotičkih rek Krke, Save in Sotle, zelo živahno. Najbolj priljubljene aktivnosti so čolnarjenje, wakeboarding in supanje po rečnih strugah Save in Krke, od vročine pa si lahko oddahnete tudi s kopanjem v Krki.

  Pestro dogajanje vam zagotovo ne uide tudi, če obiščete katerega izmed termalnih kompleksov v občini Brežice. Lahko se odpravite v največje slovensko zdravilišče, Terme Čatež, ali pa izberete najmlajšo termalno riviero v Sloveniji – Terme Paradiso v Dobovi, ki je zgolj 4 kilometre oddaljena od Brežic.Povsod vas čakata odlično vzdušje in zabava.

  Termalna voda in bazeni

  Terme Paradiso ponujajo 1.880 m² vodnih površin, gostje pa lahko uživajo v notranjih in zunanjih bazenih s prijetno toplo termalno vodo, poleti tudi na toboganih in počasni reki.

  SUPanje – vodno doživetje v okolici Brežic

  Veslanje stoje, bolj poznano kot SUP je sproščujoča, predvsem pa zabavna oblika rekreacije na vodi, pri kateri stojimo in veslamo na deski.

  Escape room Čatež - Volčji grič

  Escape room Čatež - Volčji grič je nova soba pobega s trodelno zgodbo, ki vključuje simulacijo snežnega plazu pri naravoslovni postaji Volčji grič, neodkrite skrivnosti o postaji in igro primerno za otroke od 6. leta starosti dalje.

  Escape room Čatež - Čatežev pobeg

  Escape room Čatež - Čatežev pobeg je igra na prostem pri Beach Bar Tochki, ki je zasnovana na konceptu klasične sobe pobega, s to razliko, da se izvaja v naravi. Primerna je za družine, mlade in starejše, vse ki premorejo kanček avanturizma in jim ni tuje stikati po grmovju in uživati v šumenju reke.
   

  Doživetja v Termah Čatež

  To poletje se lahko zabavate na Zipline avanturi Gusarska opica in še marsikje drugje!

  Športno rekreativni center Grič

  Uživate lahko v vodi, na urejenem travnatem obrežju reke, sedete v kajak ali kanu ali pa se peš ali s kolesom odpravite na bližnje hribe.

  Športni poligon ŠRC Grič – Streetworkout (ulična vadba)

  Občina Brežice je v sklopu EU projekta – ''Šport za zdravo starost'' v Športno rekreativnem centru Grič postavila poligon za vadbo na prostem, ki je vsem uporabnikom dostopen brezplačno.

  Z brodom preko Save

  Brod na Savi je čudovita popestritev izleta ali daljšega bivanja v občini Brežice. Goste vsakodnevno vozi preko reke Save iz Term Čatež v vas Mostec in nazaj.

  POLETNA IN ZIMSKA TERMALNA RIVIERA

  Poletna Termalna riviera - z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli – in zimska Termalna riviera omogočata zabavo za vse generacije na več kot 12.000 m2 termalnih vodnih površin.

  Vučko tennis trening center

  VUČKO tennis trening center želi otrokom in mladim ponuditi možnost, da osvojijo znanje na področju tenisa, krepijo delovne navade, razvijajo psiho-motorične sposobnosti ter uživajo v druženju in spoznavanju novih prijateljev.

  Servis taktičnih veščin

  Pestra ponudba padalstva (padalska šola, tandemski skoki, skoki na prireditve, letalski poleti) ter preživetja v naravi za organizacije, program za šole.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.