Terme Čatež - največji termalni kompleks v Sloveniji!

Terme Čatež

Terme Čatež so največje slovensko naravno zdravilišče in ena izmed najprivlačnejših turističnih destinacij v Evropi! Rdečo nit razvoja in ponudbe Term Čatež predstavlja termalna voda. Blagodejni učinki le-te so bili znani že v davnini. Danes so termalno vodo v Termah Čatež udejanili v tisočerih oblikah za neskončno vodno zabavo z nešteto atrakcijami, ki razveseljujejo vse generacije. Zaščitena blagovna znamka 'Termalna riviera' omogoča popolni vodni užitek ne glede na vremenske razmere 365 dni v letu.

Izberete lahko različne tipe namestitev po svoji meri, od bivanja v hotelih različnih kategorij, nočitve na gradu Mokrice, Term Village z apartmajskimi in mobilnimi hišicami do bivanja v kampu, ki s strani tujih ocenjevalcev že vrsto let nosi naslov najboljšega slovenskega kampa.

Na obrobju kampa, ob idilični lokaciji Čateškega jezera, so vam na voljo tudi možnosti za adrenalinske in doživljajske počitnice v objemu narave, in sicer plavajoče hišice gusarskega zaliva.
 
V Termah Čatež vas vse leto razveseljujejo tudi s pestrim animacijskim programom, ki vključuje tudi koncerte, gledališke predstave in zabavne dogodke.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU