Terme Čatež, Kamp

  Kamp se nahaja v neposredni bližini zimske in poletne Termalne riviere. Kampirni prostori so določeni z nasajenimi cvetočimi grmovnicami in obsegajo 90 m2, kar ustreza vsem standardom.

  Terme Čatež, Gusarski zaliv

  Gusarski zaliv se nahaja v Termah Čatež, v neposredni bližini Indijanske vasi, kampa in poletne Termalne riviere. Naselje 20 plavajočih hišk se nahaja na jezeru in je z lesenim mostom povezano s kopnim.

  Terme Čatež, Indijanska vas

  Vas sestavlja 25 šotorov (tipijev), v njih pa lahko bivate kot pravi Indijanci, se vozite s kanuji po jezeru in plešete indijanske plese.

  Terme Čatež, Hotel Čatež

  Hotel Čatež ponuja standardne sobe brez balkona, klimatizirane superior sobe z balkonom in možnostjo dodatnega ležišča ter udobne dvosobne družinske suite.

  Terme Čatež, Hotel Golf Grad Mokrice

  Hotel Golf Grad Mokrice se nahaja v Mokricah, ob avtocesti Ljubljana ̶ Zagreb. Za mogočnimi zidovi gradu ponuja prostore s stilnim pohištvom in današnjim udobjem, dvoposteljne sobane in apartmaje.

  Terme Čatež, Hotel Terme

  Hotel je od vrveža Termalne riviere odmaknjen v mirnejši predel Term Čatež. Ponuja udobne, klimatizirane sobe in apartmaje ter ima lasten hotelski zunanji in notranji bazen.

  Terme Čatež, Hotel Toplice

  Hotel leži v neposredni bližini poletne Termalne riviere ter je povezan z zimsko Termalno riviero, zato je odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic.

  Termalni rivieri v Termah Čatež

  Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin.
  © 2018 discoverbrezice.com | O piškotkih