Terme Čatež - Hotel Čatež

Hotel Čatež ponuja prijeten ambient počitniškim gostom in vsem tistim, ki si v Termah Čatež lajšajo zdravstvene težave.

Terme Čatež - Hotel Čatež
Hotel Čatež ponuja udobne dvosobne družinske suite, klimatizirane sobe višjega standarda z balkonom in možnostjo dodatnega ležišča ter standardne sobe s francoskim balkonom. Del hotela nima arhitekturnih ovir, zato je primeren za družine in goste z gibalnimi težavami. Njihov sodobni zdravstveni center je še posebej priznan na področju rehabilitacije gibalnega sistema. V bližini je električna polnilnica za avtomobile.

V Zdravstvenem centru Term Čatež izvaja izkušena zdravstvena ekipa s sodobnimi terapevtskimi pripomočki, diagnostičnimi aparaturami in ob souporabi naravnega zdravilnega faktorja – termalne vode – zdravljenje ter rehabilitacijo gibalnega sistema, stanj po športnih poškodbah, vnetnih revmatskih obolenj, izvensklepnega revmatizma, nevroloških obolenj ter stanj po možganski kapi in ginekoloških bolezni s poudarkom na rehabilitaciji po operaciji raka na dojki.

V sklopu zdravstvenega centra je telovadnica, ki omogoča individualno in skupinsko razgibavanje. Za vodno sprostitev poskrbita dva notranja bazena z whirlpoolom in masažnimi ležišči ter zunanji bazen nepravilnih oblik s podvodno masažo. V nežno osvetljenih prostorih spa & wellness centra vas bodo razvajali z masažami, eno- in večdnevnimi programi dobrega počutja, v dvoje boste uživali v savni in whirlpoolu.

Restavracija hotela ponuja samopostrežni zajtrk in izbiro kosila ter večerje ob pestri ponudbi menijev.


Dostopnost za invalide: DA
Hišni ljubljenčki: NE

Vas zanima več?

Za dodatne informacije vas prosimo, da nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.
© 2023 discoverbrezice.com
izdelava: ETREND

×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU