0

  POLETNA IN ZIMSKA TERMALNA RIVIERA

  Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 °C  do 36 °C . Uživajte v vodi tisočerih oblik. Tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli ...
  Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.

  Bazeni in atrakcije poletne Termalne riviere so razlog, da se živahen smeh že od daleč razlega v otroškem vodnem parku z igrali in na vodnih drčah. Najmlajše gotovo najbolj privlači gusarski otok. Tudi odraslim pričara na obraz otroško navihanost trojček toboganov, svoj val pa lahko ujamete v bazenu z valovi. Naval adrenalina boste doživeli na toboganu »boomerang«.

  Pravi raj za čofotanje in uživanje je počasna reka, ki vabi k vožnji na velikih obročih. V bazenu nepravilnih oblik prepustite svoje telo in dušo sanjarjenju in se predajte blagodejni masaži mehurčkov termalne vode tudi v dveh bazenih s podvodnimi masažnimi šobami. Ljubitelji plavanja na dolge proge, skočite v prenovljeni olimpijski bazen. Vodno zabavo zaokroža adrenalinsko igralo "TERMALNA FORMULA", namenjeno vrhunski vodni tekmi in zabavi za vse generacije.

  Ko boste že mislili, da ste doživeli vse, zavijte še v zabaviščni park. Adrenalinsko navdušenje vas bo prevzelo na gusarskem stolpu, s katerega se v prostem padu poženete novim doživetjem naproti. Hitrost? Pet metrov na sekundo! Na bungee trampolinih lahko uprizorite lastne akrobacije. Za malo mlajše je tu steza za mini gokart. S prijatelji se lahko preizkusite tudi v mini golfu.

  Prebudite v sebi otroško razposajenost in tekmovalnost na igralu »water wars«, igri z manjšimi vodnimi baloni.

  V adrenalinskem kotičku zimske Termalne riviere boste lahko celo preverili svoje znanje deskanja (zaenkrat še ni v uporabi za obiskovalce). Najmlajši se bodo lahko prelevili v prave gusarje, iskali zaklad in odkrivali skrivnosti gusarske ladje.

  Na zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

  Oglejte si tudi Doživetja v Termah Čatež.

  Tako pa izgledajo Terme Čatež iz zraka:
   
  Terme Čatež jeseni

  Terme Čatež v lepem jesenskem popoldnevu....

  Posted by Slovenija iz zraka on Thursday, November 19, 2015

  Vir: Slovenija iz zraka
  Topliška cesta 35, 8250 Brežice
  Navodila za pot

  +386 7 62 07 862
  info@terme-catez.si
  Obišči spletno stran
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Vas zanima več?

  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v nakjrajšem možnem času.

  Vaši podatki so pri nas varni.
  Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
  Z vsakim opravljenim spletnim nakupom podpirate razvoj trajnostnih iniciativ v občini Brežice.